Nëse jeni tregtar, kontraktues ose teknik, mund t’i gjeni TË GJITHA në TOTALINE.

Nëse keni nevojë për pjesë zëvëndësuese, ju duhet një kompani në të cilën mund të mbështeteni për të siguruar produkte cilësore me një çmim të volitshëm, të gjitha në një vend. Për më shumë se 25 vjet, Totaline ka bërë pikërisht atë. Totaline ishte, dhe është akoma, një markë kryesore e tregut të pjesëve zëvendësuese, dhe kur mbani parasysh ofertat tona të shumta të produkteve dhe pajisjeve, është e lehtë të shihni se si Totaline mund t’ju ndihmojë të merrni atë që ju nevojitet për të zhvilluar biznesin tuaj pa probleme.

Ngrohje, ventilim, ajër të kondicionuar, ftohje… në Totaline, do të gjeni:

Pjesë, pajisje dhe mjete për aplikime rezidenciale dhe komerciale. Por ka më shumë se kaq. Ekipi ynë i shitjeve është më i trajnuari në industri. Ata do t’ju ndihmojnë të merrni atë që ju nevojitet dhe të rinisni punën. Bëjeni Totaline ndalesën tuaj ditore. Do të gjeni pajisje të mëdha… një përzgjedhje kompresorësh që do t’ju mbulojnë pothuajse në çdo aplikim… por gjithashtu do të gjeni pajisje të vogla dhe të lehta, por të vështira, për t’u harruar. Për më tepër, Totaline siguron pjesë këmbimi të autorizuara nga fabrika Carrier & Toshiba dhe një gamë të zgjedhur të pjesëve furnizuese HVAC / R (ngrohje, ventilim, kondicionim ajri dhe ftohje) për tregtarët / kontraktorët dhe teknikët. Me akses në mbi 120,000 skus, ju do të gjeni atë që po kërkoni në Totaline. Nëse një artikull specifik nuk është në magazinë, ekipi ynë i shitjes do ta porosis atë ose sugjerojnë një zëvendësim të barabartë ose më të mirë!

For more information about Carrier Spare parts,
please visit www.totaline.gr

Bisedo me Carrier Albania