E ardhmja e shërbimit profesional, po ndodh tani!

Si do të ndiheshit nëse funksionimi i sistemit tuaj të ajrit të kondicionuar mund të monitorohej 24 orë në ditë, 7 ditë në javë nga teknikët më ekspertë?

Ne ju prezantojmë me Shërbimet e reja të Lidhura të Carrier. Në kohë reale, ky sistem novator merr të gjitha të dhënat operacionale të ftohësit tuaj përmes Cloud dhe i sjell ato në qendrën teknike të Carrier. Në këtë mënyrë, çdo keqfunksionim i mundshëm mund të parashikohet ose zbulohet menjëherë, për t’i korrigjuar ato menjëherë, pa asnjë ndikim në funksionet e sistemit.

Platforma udhëheqëse e industrisë monitoruese Carrier SMART

Mbështetje teknike në distancë 24/7, 365 ditë në vit

Garanci falas me pajisje të reja

Ofertat e shërbimit me porosi dhe nivele.

Kursime të konsiderueshme të kohës dhe kostos

Platforma Carrier SMART bashkon fuqinë e teknologjive më të fundit dixhitale për të kombinuar njohuritë në kohë reale dhe shërbimet mbështetëse gjithnjë të besueshme të ekipeve tona teknike.

Softueri ynë analitik i bazuar në cloud monitoron nga distanca pajisjet HVAC të vendosura në objektet e klientëve, duke identifikuar çdo defekt të mundshëm në sistem për korrigjim në kohë dhe ndikim minimal në operacione. Duke përdorur diagnostikimin në distancë dhe zgjidhjen e problemeve, ekspertët tanë parandalojnë prishjet dhe sigurojnë performancën optimale të sistemeve tuaja HVAC – në çdo kohë!

Falas për 2 vitet e para me çdo ftohës të ri Carrier> 160kW

Raporte mujore të krijuara automatikisht për monitorimin dhe dëshminë e performancës së pajisjeve

Monitorimi i të dhënave të ftohësit në kohë reale për të mbështetur veprimet korrigjuese në kohë

Aftësitë e largëta të zgjidhjes së problemeve proaktive

Njoftimet e personalizueshme përmes portalit në internet ose aplikacionit për ekipet e menaxhimit të objekteve

Dëshironi të mësoni më shumë?

Mos hezitoni të kontaktoni ekipet e ekspertëve tanë për çdo pyetje që mund të keni.


    *Tek    Bisedo me Carrier Albania