NextGen IIΙ 30 & 50Lt (DP)

Larmi e dehumidifikuesit tonë me funksion tw lartw. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 50 litra ujë në ditë.

Heqja e lagështisë(L/ditë)
30, 50
Filtër ajëri
Pre-filter
Ftohës
R290
Vëllimi i depozitës së ujit (L)
3,0, 6,0

NextGen II 16 & 20Lt (DF)

Linja jonë e “zgjuar” dhe efektive e dehumidifikuesve. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 20 litra ujë në ditë.

Heqja e lagështisë(L/ditë)
16, 20
Filtër ajëri
HEPA,Pre-filter
Ftohës
R290
Vëllimi i depozitës së ujit (L)
3

5:1 38QUS 042 D8S5

Përdorni deri në pesë njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

Numri maks. i njësive të brendshme
5
Kapaciteti ftohës
12,00 kW, 12,30 kW
Kapaciteti ngrohës
11,70 kW, 11,80 kW, 12,00 kW, 12,30 kW
Garancia
5 years

4:1 38QUS 036 D8S4

Përdorni deri në katër njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

Numri maks. i njësive të brendshme
4
Kapaciteti ftohës
10,10 kW, 10,20 kW, 10,55 kW
Kapaciteti ngrohës
10,55 kW, 10,70 kW, 11,00 kW
Garancia
5 vite

4:1 38QUS 028 D8S4

Përdorni deri në katër njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

Numri maks. i njësive të brendshme
4
Kapaciteti ftohës
8,20 kW
Kapaciteti ngrohës
8,79 kW
Garancia
5 vite

3:1 38QUS 021 D8S3-1

Përdorni deri në tre njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

Numri maks. i njësive të brendshme
3
Kapaciteti ftohës
7.90 kW
Kapaciteti ngrohës
7.91 kW, 8,20 kW
Garancia
5 vite

3:1 38QUS 021 D8S3

Përdorni deri në tre njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

Numri maks. i njësive të brendshme
3
Kapaciteti ftohës
6,10kW 6,15kW
Kapaciteti ngrohës
6,59 kW
Garancia
5 vite

2:1 38QUS 018 D8S2-1

Përdorni deri në dy njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

Numri maks. i njësive të brendshme
2
Kapaciteti ftohës
5,28 kW
Kapaciteti ngrohës
5,57 kW
Garancia
5 vite

NextGen I 10 & 12Lt (DN)

E vogël dhe efikase. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 12 litra ujë në ditë.

Heqja e lagështisë(L/ditë)
10, 12
Filtër ajëri
Pre-filter
Ftohës
R290
Vëllimi i depozitës së ujit (L)
2,1

Portable 51QPD12N7S

I përshtatshëm për hapësira nga 13 në 29m²

BTU/h
12000
Zona e aplikimit (m²)
13 ~ 29m²
Etiketa e energjisë ftohëse
A
Etiketa e energjisë (Ngrohëse/ mesatarja)
A+

Platinum

Performancë e shkëlqyeshme dhe teknologji e lartë. Agjentët e performancës: ftohja (SEER) deri në 9.3 dhe ngrohja (SCOP) deri në 6.2 për kursimin maksimal të energjisë. Etiketa energjetike A +++ në ftohje dhe ngrohje.

BTU/h
12000, 9000
Energy Label Cooling
A+++
Energy Label (Heating/warmer)
A+++
SEER/ SCOP(average)
SEER (max) 9.3 / SCOP (max) 6.2

2:1 38QUS 014 D8S2

Përdorni deri në dy njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

Numri maks. i njësive të brendshme
2
Kapaciteti ftohës
4,10 kW
Kapaciteti ngrohës
4,40 kW
Garancia
5 vite
 • NextGen IIΙ 30 & 50Lt (DP)

  Larmi e dehumidifikuesit tonë me funksion tw lartw. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 50 litra ujë në ditë.

  Heqja e lagështisë(L/ditë)
  30, 50
  Filtër ajëri
  Pre-filter
  Ftohës
  R290
  Vëllimi i depozitës së ujit (L)
  3,0, 6,0
 • NextGen II 16 & 20Lt (DF)

  Linja jonë e “zgjuar” dhe efektive e dehumidifikuesve. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 20 litra ujë në ditë.

  Heqja e lagështisë(L/ditë)
  16, 20
  Filtër ajëri
  HEPA,Pre-filter
  Ftohës
  R290
  Vëllimi i depozitës së ujit (L)
  3
 • 5:1 38QUS 042 D8S5

  Përdorni deri në pesë njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

  Numri maks. i njësive të brendshme
  5
  Kapaciteti ftohës
  12,00 kW, 12,30 kW
  Kapaciteti ngrohës
  11,70 kW, 11,80 kW, 12,00 kW, 12,30 kW
  Garancia
  5 years
 • 4:1 38QUS 036 D8S4

  Përdorni deri në katër njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

  Numri maks. i njësive të brendshme
  4
  Kapaciteti ftohës
  10,10 kW, 10,20 kW, 10,55 kW
  Kapaciteti ngrohës
  10,55 kW, 10,70 kW, 11,00 kW
  Garancia
  5 vite
 • 4:1 38QUS 028 D8S4

  Përdorni deri në katër njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

  Numri maks. i njësive të brendshme
  4
  Kapaciteti ftohës
  8,20 kW
  Kapaciteti ngrohës
  8,79 kW
  Garancia
  5 vite
 • 3:1 38QUS 021 D8S3-1

  Përdorni deri në tre njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

  Numri maks. i njësive të brendshme
  3
  Kapaciteti ftohës
  7.90 kW
  Kapaciteti ngrohës
  7.91 kW, 8,20 kW
  Garancia
  5 vite
 • 3:1 38QUS 021 D8S3

  Përdorni deri në tre njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

  Numri maks. i njësive të brendshme
  3
  Kapaciteti ftohës
  6,10kW 6,15kW
  Kapaciteti ngrohës
  6,59 kW
  Garancia
  5 vite
 • 2:1 38QUS 018 D8S2-1

  Përdorni deri në dy njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

  Numri maks. i njësive të brendshme
  2
  Kapaciteti ftohës
  5,28 kW
  Kapaciteti ngrohës
  5,57 kW
  Garancia
  5 vite
 • NextGen I 10 & 12Lt (DN)

  E vogël dhe efikase. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 12 litra ujë në ditë.

  Heqja e lagështisë(L/ditë)
  10, 12
  Filtër ajëri
  Pre-filter
  Ftohës
  R290
  Vëllimi i depozitës së ujit (L)
  2,1
 • Portable 51QPD12N7S

  I përshtatshëm për hapësira nga 13 në 29m²

  BTU/h
  12000
  Zona e aplikimit (m²)
  13 ~ 29m²
  Etiketa e energjisë ftohëse
  A
  Etiketa e energjisë (Ngrohëse/ mesatarja)
  A+
 • Platinum

  Performancë e shkëlqyeshme dhe teknologji e lartë. Agjentët e performancës: ftohja (SEER) deri në 9.3 dhe ngrohja (SCOP) deri në 6.2 për kursimin maksimal të energjisë. Etiketa energjetike A +++ në ftohje dhe ngrohje.

  BTU/h
  12000, 9000
  Energy Label Cooling
  A+++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A+++
  SEER/ SCOP(average)
  SEER (max) 9.3 / SCOP (max) 6.2
 • 2:1 38QUS 014 D8S2

  Përdorni deri në dy njësi të brendshme me një njësi të vetme të jashtme.

  Numri maks. i njësive të brendshme
  2
  Kapaciteti ftohës
  4,10 kW
  Kapaciteti ngrohës
  4,40 kW
  Garancia
  5 vite