Pompë nxehtësie 30RQV ajër-në-ujë

Certification-img

Kapaciteti Nominal ngrohja 17 – 21 kW / Ftohja 15 – 18kW

  • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ajri i kondicionuar i zyrave, hoteleve dhe shtëpive të mëdha të banimit.
  • Integron risitë më të fundit teknologjike: – Ftohës jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
  • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, ftohësit invertorë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
  • Në dispozicion me ose pa modul hidraulik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë dhe tubacionet kthyese.
Na kontaktoni
X

    Plotësoni formën

    Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj