Pompë nxehtësie 30RQ ajër-në-ujë

Certification-img

Kapaciteti Nominal ngrohja dhe ftohja 16 – 40kW

 • Projektuar për aplikime komerciale si ajri i kondicionuar i zyrave dhe hoteleve etj.
 • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike:
  • Ftohës jo-ozon-shkatërrues R410A
  • Kompresorë lëvizës
  • Ventilatorë me zhurmë të ulët
  • Kontrolli automatik i mikroprocesorit i adaptueshëm
 • E pajisur me një modul hidronik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë dhe tubacionet kthyese.
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj