Pompë nxehtësie 30HXC me kompresor me vida ujë-në-ujë

Certification-img

Kapaciteti Nominal i ngrohjes 338-1.557kW. Mund të përdoret për ftohje ekskluzivisht në aplikimet e anijeve.

 • Njësitë 30HXC janë pompa nxehtësie ujë-në-ujë, të krijuara për të përmbushur nevojat sot dhe në të ardhmen:
  • Ftohës jo-ozon-shkatërrues HFC-134a.
  • Këmbyesit e nxehtësisë mikrokranale alumini.
  • Kompresorë me vidë
  • Vendoset në një derë standarde pa asnjë demontim të kërkuar
  • Avullues dhe kondensatorë mekanikisht të pastrueshëm
  • Të gjitha njësitë janë të pajisura me kontroll Pro-Dialog Plus për të optimizuar efikasitetin e qarkut të ftohësit.
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj