Ftohës lëvizës të dukshëm 30PH/PHP Air-Cooled dhe pompa nxehtësie

Certification-img

Kapaciteti Nominal i ftohjes 17 – 36kW / i ngrohjes 21-43kW

 • Në dispozicion në dy versione: STD (Standard) dhe HEE (Efikasitet i lartë i energjisë).
 • Këto njësi janë bërë për funksionimin në ambiente të mbyllura në prodhimin e ujit të ftohtë, të zbatueshëm për ftohje dhe industri.
 • Këto njësi janë bërë për funksionimin në ambiente të mbyllura në prodhimin e ujit të ftohtë, të zbatueshëm për ftohjen dhe industrinë.
 • Ato janë të pajisura me ventilator centrifugale (version STD) ose plug-fan elektronik (version HEE), këmbyes pllake, kompresor lëvizës hermetik dhe kontroll elektronik me mikroprocesor, komponentë të optimizuar për ftohësin R-410A.
 • Ky varg ofrohet gjithashtu me një pompë qarkullimi të integruar: 30 PHC.
 • E gjithë diapazoni gjithashtu ka mundësinë të përfshijë një qark desuperheater që lejon prodhimin e ujit të nxehtë në një temperaturë më të madhe se në qarqet e kondensimit.
 • Të gjitha njësitë janë të karikuara me ftohës dhe testohen në fabrikë, duke verifikuar funksionimin e duhur të të gjithë përbërësve të tyre.
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj