Diapazoni i Modulit të Komfortit 80HMA për Pompat e Ngrohjes Monoblok

Certification-img

Kapaciteti Nominal i ngrohjes 4 – 20kW

 • Projektuar për ambiente komerciale (zyra, hotele të vogla, ambiente të kohës së lirë), aplikime banimi dhe industriale.
 • Ofrojnë një kombinim unik të performancës së lartë dhe funksionalitetit në një shasi jashtëzakonisht kompakte.
 • Projektuar për aplikime të ngrohjes me temperaturë të lartë me prodhim të ujit të nxehtë të mundshëm deri në 65 ° C dhe një COP mbi 5.
 • Një numër i madh opsionesh është i disponueshëm për të gjithë gamën:
  • Kite hidronike me ose pa shkallë të ndryshueshme të rrjedhës së ujit
  • Izolimi i zërit i përforcuar
  • Stivim dhe lidhje e dy njësive
  • Proces Monto & Vepro
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj