61AF Pompë nxehtësie ajri-në-ujë me temperaturë të lartë

Certification-img

Kapaciteti Nominal ngrohja 14-20kW

  • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
  • Ujë i nxehtë deri në 65° C
  • Niveli i jashtëzakonshëm i efikasitetit të energjisë
  • Modul hidronik me qarkullues të klasës A
  • Besueshmëri Superiore
Na kontaktoni
X

    Plotësoni formën

    Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj