50CO Close Control Unit

Certification-img

Gama e gjerë e kabineteve të ujit të ftohtë

  • Projektuar posaçërisht për hapësira me ngarkesa të larta nxehtësie ose dhoma të ndjeshme si qendrat e të dhënave, dhomat e kompjuterëve, dhomat e ndërrimit, etj.
  • Teknologjitë e saj të integruara – kontrolli i vetë-rregullimit që përshtatet me ngarkesat e dhomës dhe motorin e komutuar elektronikisht – mbajnë konsumin e energjisë të ulur.
  • Krenohet me një dizajn të hijshëm që shkrihet në çdo hapësirë.
Na kontaktoni
X

    Plotësoni formën

    Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj