50CJ Close Control Unit

Njësi kompakte me ndërtim të dyfishtë muri, kontroll PLC dhe makinë të integruar me frekuencë të ndryshueshme

 • Projektuar posaçërisht për kërkesat e trajtimit të ajrit (filtrimi, kontrolli i temperaturës dhe lagështisë) i dhomave të kompjuterit, dhomave të telekomunikacionit dhe dhomave për qëllime specifike si elektronika, hapësira e ndjeshme, atmosfera mjekësore, e kontrolluar
  dhoma etj.
 • Ndërtim me lëkurë të dyfishtë.
 • Ventilatori me rregullimin e shpejtësisë së rrjedhës së invertorit të frekuencës, për të siguruar që shpejtësia e rrjedhës përputhet me presionin në vend.
 • Kjo njësi është e shpejtë dhe e lehtë për t’u instaluar, dhe veçanërisht e thjeshtë për t’u përdorur.
 • 50CJ W: Njësia e furnizuar me ujë të ftohtë.
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj