42QTD Inverter XPower Cassette single phase (R32)

Certification-img

Zgjidhje ideale për çdo lloj tavani të varur, falë dizajnit të tij kompakt.

BTU/h
12000, 18000, 24000, 36000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A++, A+++
Kapaciteti Ftohës
10,50kW, 3,50kW, 7,05kW
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj  Specifikimet

  Energy Label Cooling
  Energy Label (Heating/warmer)
  Energy Label (Heating/average)
  Kapaciteti Ftohës
  Kapaciteti Ngrohës
  SEER
  SCOP (warmer)
  SCOP (average)
  Operating Range °C (Cooling)
  Operating Range °C (Heating)
  Sound pressure level (high/very low) (dB(A))
  Dimensions (WxDxH)
  Refrigerant

  42QTD012D8S-*

  A++
  A+++
  A+
  3,50 kW
  4,40 kW
  7,8
  5,1
  4,6
  -15 ~ 50°C
  -25 ~ 24°C
  42/36
  Panel 647x647x50
  R32

  42QTD036R8S

  A++
  A++
  A+
  10,50kW
  10,60kW
  6,1
  4,9
  4,0
  -15 ~ 50°C
  -25 ~ 24°C
  51/46
  Panel 950x950x55
  R32

  42QZL048R8S*

  A++
  A++
  A+
  7,05kW
  7,20kW
  6,1
  5,1
  4,0
  -15 ~ 50°C
  -25 ~ 24°C
  46/40
  Panel 950x950x55
  R32

  42QZL060R8S*

  A++
  A+++
  A+
  5,30kW
  5,42kW
  6,1
  4,9
  4,0
  -15 ~ 50°C
  -25 ~ 24°C
  45/36
  Panel 647x647x50
  R32

  Veçoritë


  Notice: Function id was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/carrier-child/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php'), woocommerce_product_additional_information_tab, wc_get_template, include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product/tabs/additional-information.php'), WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.0.) in /home/carrieral/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

  Dalja e rezervuar e ajrit për kanalin

  Një dalje e rezervuar në anën e njësisë së brendshme lejon lidhjen e një kanali ajri për të siguruar kondicionimin e ajrit në dhomat e afërta nga një njësi e vetme.
  I përshtatshëm për hapësira nga 13 në 29m².

  Dehumidifikim

  Në këtë mënyrë përparësi i jepet dehumidifikimit të ajrit. Për të arritur dehidifikimin njësia operon me shpejtësi të ulët të ventilatorit dhe shpejtësi të ulët të kompresorit.

  Ekrani i ndritshëm i telekomandës

  Telekomanda ka një ekran LCD të ndriçuar për lexim të lehtë.

  Inverter 3D DC

  Njësia e brendshme është e pajisur me një motor ventilatorë inverter DC. Njësia e jashtme është e pajisur gjithashtu me kompresor të teknologjisë inverter DC dhe ventilator. Me 3 motorë invertorë DC njësia arrin performancën maksimale dhe efikasitetin e energjisë.

  Kontrollues me tela

  Njësia ka kontroll me tela.

  Marrja e ajrit të freskët

  Një motor ventilimi mund të instalohet në kanalin e ajrit të freskët, të lidhur me lidhësin e ventilimit dhe të punojë me ventilatorin e brendshëm për të rritur vëllimin e ajrit të freskët (opsionale).

  Mbrojtja e tensionit elektrik (168 deri 264V)

  Mund të funksionojë plotësisht brenda intervalit të energjisë prej 168 deri 230V, duke qenë gjithashtu i mbrojtur nga çdo luhatje që mund të ndodhë brenda këtij diapazoni.

  Modaliteti i gjumit

  Kjo mënyrë kursen energji dhe përmirëson komoditetin gjatë natës. Temperatura e caktuar do të rritet me 1 ° C në orë në mënyrën e ftohjes ose do të ulet me 1 ° C në orë në mënyrën e ngrohjes, për 2 orët e para të funksionimit. Pas kësaj njësia do të mbajë temperaturën e re për 5 orë, pas së cilës do të fiket automatikisht!

  Modaliteti im

  Njësia memorizon mënyrën dhe temperaturën e dëshiruar në mënyrë që të mund të keni veprimin e dëshiruar me një prekje të një butoni.

  Modaliteti Turbo

  Funksioni Turbo do të jetë i dobishëm për të ftohur ose ngrohur dhomën tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive.

  Portat e rezervuara të kontaktit të thatë

  Me portat e rezervuara, një ndërprerës i largët mund të lidhet lehtësisht për një telekomandë. PCB-ja e integruar mund të prodhojë sinjal alarmi i cili mund të lidhet me një dritë alarmi të jashtme ose matës dridhjeje.

  Projektim kompakt

  Me madhësinë e tij të vogël mund të përshtatet në të gjitha instalimet e tavanit të varur. Ideal për zyra dhe hapësira të mëdha.

  Rinisja automatike

  Pas një ndërprerjeje të mundshme të rrymës, njësia do të rindizet automatikisht, duke i ruajtur të gjitha cilësimet e mëparshme

  Rrjedhja e ajrit 360

  Madhësitë e kasetave nga 24.000 deri në 60.000 BTU mund të shpërndajnë rrjedhën e ajrit në mënyrë të barabartë në të gjitha drejtimet, pa “njolla të verbra”, duke arritur temperaturë të barabartë në të gjithë dhomën.

  Shënim

  Prodhuesi ka të drejtën të ndryshojë karakteristikat e produkteve, elementeve dhe imazheve, pa njoftim paraprak.

  Shkrirje automatike

  Parandalon ngrirjen e avulluesit dhe mban efektin dehididifikues në ambient me temperaturë të ulët.

  Shpërndarja 3D e Ajrit

  Dalja e drejtuar e ajrit lëviz automatikisht për të drejtuar rrjedhën e ajrit në çdo cep të dhomës dhe për ta mbajtur atë plotësisht të freskët.

  Sistemi i zbulimit të rrjedhjeve të ftohësit

  Në rast të rrjedhjes së lëngut ftohës, njësia zbulon automatikisht rrjedhjen dhe mbyll funksionimin ndërsa në të njëjtën kohë ju njofton me kodin përkatës të mosfunksionimit në ekranin e njësisë së brendshme.


  Notice: Function id was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/carrier-child/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php'), woocommerce_product_additional_information_tab, wc_get_template, include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product/tabs/additional-information.php'), WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.0.) in /home/carrieral/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

  Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/carrieral/public_html/wp-content/themes/carrier-child/woocommerce/single-product/tabs/additional-information.php on line 79