42QSS Inverter Ducted XPower single phase (R32)

Certification-img

Kompakt dhe i gjithanshëm është zgjedhja ideale për ndërtesat e reja ose të rinovuara.

BTU/h
12000, 18000, 24000, 30000, 36000, 42000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A++, A+++
Kapaciteti Ftohës
10,50 kW, 12,40 kW, 3,50 kW, 5,20 kW, 5,30 kW, 7,05 kW, 8,80 kW
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj  Specifikimet

  Energy Label Cooling
  Energy Label (Heating/warmer)
  Kapaciteti Ftohës
  Energy Label (Heating/average)
  Kapaciteti Ngrohës
  SEER
  SCOP (warmer)
  SCOP (average)
  Operating Range °C (Cooling)
  Operating Range °C (Heating)
  Sound pressure level (high/very low) (dB(A))
  Dimensions (WxDxH)
  Refrigerant

  42QSS030R8S_*

  A++
  A+++
  8,80kW
  A+
  9,38kW
  6,1
  5,1
  4,0
  -15 ~ 50°C
  -25 ~ 24°C
  45/39
  1360×774×249
  R32

  42QSS024D8S_*

  A++
  A++
  7,05kW
  A+
  7,60kW
  6,5
  4,8
  4,0
  -15 ~ 50°C
  -25 ~ 24°C
  42/38
  1100×774×249
  R32

  42QSS030R8S

  A++
  A++
  10,50kW
  A++
  11,30kW
  6,1
  4,9
  4,0
  -15 ~ 50°C
  -25 ~ 24°C
  45/39
  1360×774×249
  R32

  42QSS018D8S_*

  A++
  A++
  5,30kW
  A+
  5,86kW
  6,1
  5,0
  4,0
  -15 ~ 50°C
  -25 ~ 24°C
  45/33
  880x674x210
  R32

  42QSS012D8S_*

  A++
  A+++
  3,50kW
  A+
  4,40kW
  7,8
  5,1
  4,6
  -15 ~ 50°C
  -25 ~ 24°C
  42/30
  700x450x200
  R32

  42QSS042R8S

  A++
  A++
  12,40kW
  A+
  13,48kW
  6,1
  5,0
  4,0
  -15 ~ 50°C
  -25 ~ 24°C
  53/49
  1200×874×300
  R32

  Veçoritë


  Notice: Function id was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/carrier-child/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php'), woocommerce_product_additional_information_tab, wc_get_template, include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product/tabs/additional-information.php'), WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.0.) in /home/carrieral/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

  Dehumidifikim

  Në këtë mënyrë përparësi i jepet dehumidifikimit të ajrit. Për të arritur dehidifikimin njësia operon me shpejtësi të ulët të ventilatorit dhe shpejtësi të ulët të kompresorit.

  Ekrani i ndritshëm i telekomandës

  Telekomanda ka një ekran LCD të ndriçuar për lexim të lehtë.

  Hyrja e ajrit në dy anë

  Njësia ofron marrjen e ajrit nga ana e pasme dhe e poshtme, për instalim më fleksibël.

  Inverter 3D DC

  Njësia e brendshme është e pajisur me një motor ventilatorë inverter DC. Njësia e jashtme është e pajisur gjithashtu me kompresor të teknologjisë inverter DC dhe ventilator. Me 3 motorë invertorë DC njësia arrin performancën maksimale dhe efikasitetin e energjisë.

  Kontrollues me tela

  Njësia ka kontroll me tela.

  Marrja e ajrit të freskët

  Një motor ventilimi mund të instalohet në kanalin e ajrit të freskët, të lidhur me lidhësin e ventilimit dhe të punojë me ventilatorin e brendshëm për të rritur vëllimin e ajrit të freskët (opsionale).

  Mbrojtja e tensionit elektrik (168 deri 264V)

  Mund të funksionojë plotësisht brenda intervalit të energjisë prej 168 deri 230V, duke qenë gjithashtu i mbrojtur nga çdo luhatje që mund të ndodhë brenda këtij diapazoni.

  Modaliteti i gjumit

  Kjo mënyrë kursen energji dhe përmirëson komoditetin gjatë natës. Temperatura e caktuar do të rritet me 1 ° C në orë në mënyrën e ftohjes ose do të ulet me 1 ° C në orë në mënyrën e ngrohjes, për 2 orët e para të funksionimit. Pas kësaj njësia do të mbajë temperaturën e re për 5 orë, pas së cilës do të fiket automatikisht!

  Modaliteti im

  Njësia memorizon mënyrën dhe temperaturën e dëshiruar në mënyrë që të mund të keni veprimin e dëshiruar me një prekje të një butoni.

  Modaliteti Turbo

  Funksioni Turbo do të jetë i dobishëm për të ftohur ose ngrohur dhomën tuaj shpejt dhe në mënyrë efektive.

  Portat e rezervuara të kontaktit të thatë

  Me portat e rezervuara, një ndërprerës i largët mund të lidhet lehtësisht për një telekomandë. PCB-ja e integruar mund të prodhojë sinjal alarmi i cili mund të lidhet me një dritë alarmi të jashtme ose matës dridhjeje.

  Presion statik i jashtëm me auto rregullim

  Me funksionin automatik të rregullimit të rrjedhës së ajrit, njësia mund të përshtatë shpejtësinë e ventilatorit në një kurbë më të ulët ose më të lartë, për të ulur ose rritur rrjedhën e ajrit në varësi të rezistencës.

  Presion statik i jashtëm në rritje

  Dizajni i optimizuar i lëvizjes së ajrit mund të japë presion më të lartë të jashtëm statik.

  Shënim

  Prodhuesi ka të drejtën të ndryshojë karakteristikat e produkteve, elementeve dhe imazheve, pa njoftim paraprak.

  Shkrirja automatike

  Sistemi i mbrojtjes së avulluesit kundër formimit të akullit.

  Shpërndarja 3D e Ajrit

  Dalja e drejtuar e ajrit lëviz automatikisht për të drejtuar rrjedhën e ajrit në çdo cep të dhomës dhe për ta mbajtur atë plotësisht të freskët.

  Sistemi i zbulimit të rrjedhjeve të ftohësit

  Në rast të rrjedhjes së lëngut ftohës, njësia zbulon automatikisht rrjedhjen dhe mbyll funksionimin ndërsa në të njëjtën kohë ju njofton me kodin përkatës të mosfunksionimit në ekranin e njësisë së brendshme.


  Notice: Function id was called incorrectly. Product properties should not be accessed directly. Backtrace: require('wp-blog-header.php'), require_once('wp-includes/template-loader.php'), include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product.php'), wc_get_template_part, load_template, require('/themes/carrier-child/woocommerce/content-single-product.php'), do_action('woocommerce_after_single_product_summary'), WP_Hook->do_action, WP_Hook->apply_filters, woocommerce_output_product_data_tabs, wc_get_template, include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product/tabs/tabs.php'), woocommerce_product_additional_information_tab, wc_get_template, include('/themes/carrier-child/woocommerce/single-product/tabs/additional-information.php'), WC_Abstract_Legacy_Product->__get, wc_doing_it_wrong Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.0.) in /home/carrieral/public_html/wp-includes/functions.php on line 5835

  Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/carrieral/public_html/wp-content/themes/carrier-child/woocommerce/single-product/tabs/additional-information.php on line 79