38AW/80AW Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

Certification-img

Kapaciteti Nominal ngrohja 5 – 15 kW / Ftohja 4,2 – 15,8kW

 • Pompat e nxehtësisë së sistemit të ndarë XP Energy ajër në ujë të kthyeshëm me teknologjinë e integruar të inverterit janë krijuar për aplikime komerciale banimi dhe të lehta.
 • Vlera të shkëlqyera të efiçiencës së energjisë, funksionim jashtëzakonisht të qetë dhe plotësojnë kërkesat më të rrepta të temperaturës së funksionimit.
 • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike:
 • Ftohësi jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilator me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
 • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, pompat e nxehtësisë të sistemit të ndarjes ajër në ujë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
 • Projektuar për lehtësinë e instalimit dhe shërbimit dhe nënvizon reputacionin e Carrier për cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë të produktit.
 • Në dispozicion në vetëm ngrohje ose versione të kthyeshme, për t’iu përshtatur kërkesës.
 • Mund të përdoret me një zgjedhje të gjerë të njësive të spirales terminale të Transportuesit – kaseta, njësi satelitore me presion të ulët, të mesëm dhe të lartë, njësi konsolë, njësi nën tavan dhe njësi me mur të lartë.
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj