30XW-V Variable Speed Water-Cooled Liquid Chiller

Certification-img

Kapaciteti Nominal i ftohjes 587-1.741kW

 • Zgjidhje premium për aplikime komerciale dhe industriale ku instaluesit, këshilltarët dhe pronarët e ndërtesave kërkojnë cilësi maksimale dhe performanca optimale, veçanërisht me ngarkesë të pjesshme. Projektuar për të përmbushur kërkesat aktuale dhe të ardhshme në drejtim të efikasitetit të energjisë, shkathtësisë dhe kompaktësisë.
 • Ato shfaqin kompresorë ekskluzivë me vidë të drejtuar nga inverter – një evolucion i dizajnit të provuar tradicional të kompresorit të vidave me dy rrotulla Carrier. Karakteristikat e tjera përfshijnë:
 • Kontrollerin e ri Touch Pilot
 • Shkëmbyesit e nxehtësisë të përmbytur mekanikisht të pastër Refrigerant R-134a Ndahen në dy versione:
  • – 30XW-V për aplikimet e kondicionimit të ajrit.
  • – 30XWHV për aplikime të ngrohjes.
 • Si standard, njësia mund të sigurojë një avullues duke lënë temperaturën e ujit deri në 3.3°C.
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj