30RQSY Ductable Air-to-Water Heat Pump

Certification-img

Kapaciteti Nominal i ngrohjes 42-159kW / i ftohjes 37-147kW

 • – Diapazoni i ftohësit / pompës së nxehtësisë të lëngshme AquaSnap është krijuar për aplikime komerciale (klimatizimi i zyrave, hoteleve etj.) Ose industriale (njësitë e procesit me temperaturë të ulët, etj.). Ajo integron inovacionet më të fundit teknologjike:
  • Ftohës R410A jo-ozon-shkatërrues
  • Kompresorët e lëvizës.
  • Ventilatorë me zhurmë të ulët të bëra nga një material i përbërë.
  • Kontrolli automatik i mikroprocesorit.
  • Pompë me shpejtësi të ndryshueshme (opsionale) AquaSnap mund të pajiset me një modul hidronik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë të ftohtë dhe tubacionet kthyese.
  • Valvula elektronike e zgjerimit.
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj