30RQS Air-to-Water Heat Pump

Certification-img

Kapaciteti Nominal i ngrohjes 42-158kW / i ftohjes 38-149 kW

 • Gama AquaSnap e ftohësve të lëngshëm / pompave të nxehtësisë ajër në ujë është projektuar për kondicionim komercial të zyrave, hoteleve, ose aplikacione industriale (njësi procesi me temperaturë të ulët, etj.). Ajo integron inovacionet më të fundit teknologjike:
  • Ftohës jo-ozon-shkatërrues R410A.
  • Këmbyesit e nxehtësisë mikrokranale alumini.
  • Kompresorët lëvizës
  • Ventilatorë me zhurmë të ulët të bëra nga një material i përbërë
  • Kontrolli automatik i mikroprocesorit
  • Valvula elektronike e zgjerimit
  • Pompë me shpejtësi të ndryshueshme (opsion)
 • AquaSnap mund të pajiset me një modul hidronik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë të ftohtë dhe tubacionet kthyese.
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj