30AWH Reversible Air-to-Water Heat Pump

Certification-img

Kapaciteti Nominal i ftohjes 3 – 16kW / i ngrohjes 4-15kW

 • Pompat ngrohëse/ftohëse të nxehtësisë nga ajër në ujë me teknologji të integruar inverter u krijuan për aplikime komerciale banimi dhe të lehta.
 • Vlera të shkëlqyera të efiçiencës së energjisë, funksionim jashtëzakonisht të qetë dhe plotësojnë kërkesat më të rrepta të temperaturës së funksionimit.
 • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, mini-ftohësit inverter kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
 • Integroni risitë më të fundit teknologjike:
  • Kompresorë me rrotullim
  • Ftohës jo-ozon-shkatërrues R410A
  • Ventilatorë me zhurmë të ulët
  • Kontrolli automatik i mikroprocesorit
 • Dizenjuar për lehtësinë e instalimit dhe shërbimit dhe thekson reputacionin e Carrier për cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë të produktit.
 • Për një fleksibilitet të shtuar, njësitë AquaSnap PLUS janë në dispozicion me ose pa modul hidraulik.
 • Mund të përdoret me pajisje plotësuese që i përshtaten instalimit – Modulet 80HMA Comfort, rezervuar me ujë të nxehtë shtëpiak 200 ose 300 litra me ose pa lidhje të panelit diellor termik.
 • Sistemet e pompave të nxehtësisë AquaSnap PLUS mund të përdoren me një zgjedhje të gjerë të njësive të mbështjelljes terminale të Carrier – kaseta, njësi satelitore me presion të ulët, të mesëm dhe të lartë, njësi të konzolës, njësi të dyshemesë dhe njësi me mur të lartë.
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj