30AWH HO Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

Certification-img

Kapaciteti Nominal ngrohja 4-15kW / ftohja 4-17kW

 • Gama e pompave të nxehtësisë të kthyeshme 30AWH HO përfshin 4 modele njëfazore dhe 2 modele trefazore
 • Pompë nxehtësie e thjeshtë, e besueshme, me efikasitet të lartë
 • Modul hidraulik i integruar
 • Kompresorë Twin Rotary DC Inverter me modulim të amplitudës së pulsit (PAM) dhe impuls modulimi i gjerësisë (PWM) për besueshmëri të rritur, konsum të zvogëluar të energjisë dhe funksionim pa dridhje, pavarësisht nga kushtet e funksionimit
 • Temperaturë e daljes së ujit deri në 60 ° C për ngrohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak në aplikime rezidenciale
 • Ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me një teh inovativ të patentuar, duke siguruar shpërndarje më të mirë të ajrit në nivele jashtëzakonisht të ulëta të zërit
 • Të pajisur me kontroll NHC
Na kontaktoni
X

  Plotësoni formën

  Ju do të merrni një përgjigje rreth kërkesës tuaj