36XB Hybrid Terminal

Profili me lartësi të ulët me efikasitet të lartë të energjisë dhe zhurmë jashtëzakonisht të ulët

 • Kombinon avantazhet e dy trarëve të ftohur dhe mbështjellësve: efikasiteti i energjisë, nivele të larta komoditeti, zhurmë jashtëzakonisht e ulët dhe cilësi e lartë e ajrit të brendshëm.
 • Profili i lartësisë së ulët (& lt; 200 mm) i njësisë lehtëson instalimin në tavanet me lartësi të ulët dhe lejon rritjen e lartësive të dhomave për projektet e rinovimit.
 • Estetika e njësisë mund të përshtatet për t’iu përshtatur faqosjeve specifike të vendit, skemave të ngjyrave dhe dizajnit të pjekjes së ajrit.
 • Për dallim prej trarëve të ftohur konvencionalë, terminali Hibrid Carrier 36XB është i pajisur me një tigan kullimi të kondensatës me mbështjellje si standard.
 • Edhe nëse spiralja ftohëse furnizohet me ujë të ftohur në 6°C, nuk ka rrezik që kondensata të bjerë në hapësirën e zënë
 • 36XH Hybrid Terminal

 • 36XB Hybrid Terminal

  Profili me lartësi të ulët me efikasitet të lartë të energjisë dhe zhurmë jashtëzakonisht të ulët

  • Kombinon avantazhet e dy trarëve të ftohur dhe mbështjellësve: efikasiteti i energjisë, nivele të larta komoditeti, zhurmë jashtëzakonisht e ulët dhe cilësi e lartë e ajrit të brendshëm.
  • Profili i lartësisë së ulët (& lt; 200 mm) i njësisë lehtëson instalimin në tavanet me lartësi të ulët dhe lejon rritjen e lartësive të dhomave për projektet e rinovimit.
  • Estetika e njësisë mund të përshtatet për t’iu përshtatur faqosjeve specifike të vendit, skemave të ngjyrave dhe dizajnit të pjekjes së ajrit.
  • Për dallim prej trarëve të ftohur konvencionalë, terminali Hibrid Carrier 36XB është i pajisur me një tigan kullimi të kondensatës me mbështjellje si standard.
  • Edhe nëse spiralja ftohëse furnizohet me ujë të ftohur në 6°C, nuk ka rrezik që kondensata të bjerë në hapësirën e zënë