Njësia e mbështjelljes 42EP me ventilator të dukshëm

Diapazoni i kapacitetit total të ftohjes është nga 0.4 në 4.2 kW dhe diapazoni i kapacitetit të ngrohjes është 0.5

deri në 5 kW në konfigurimin me 2 tuba dhe 0.5 deri në 4.8 kW me 4 tuba (kushtet e Eurovent)

 • I disponueshëm në 3 madhësi korinize me një spirale me 2 tuba, Spiralja me 2 tuba plus ngrohësi elektrik ose spiralja me 4 tuba.
 • Njësia e tubacionit për tavan të varur ose dysheme të ngritur -Njësi shtesë e sheshtë për integrim më të mirë në projekte të rinovimit ose ndërtimit të ri.
 • Niveli i optimizuar i konsumit të energjisë
 • Ndërtimi fleksibël për të përmbushur kërkesat e ndryshme të ndërtesave.
 • Komoditeti i menaxhuar.

Njësia e mbështjelljes 42ET me ventilator

Diapazoni i kapacitetit total të ftohjes nga 0.7 kW në 6.98 kW

dhe një kapacitet i ngrohjes nga 0.88 kW në 7.63 kW

 • Në dispozicion në madhësi të ndryshme me mbështjellje me 2 tuba ose 4 tuba, me një diapazon të rrjedhjes së ajrit nga 112 deri në 1087 m3/orë
 • Kanal njësi për aplikimin e tavanit të varur.
 • Instalim i lehtë.
 • Mirëmbajtje e lehtë.

42N Room Fan Coil Unit

Kapacitetet nominale në funksionimin e ftohjes nga 1,5 në 8,7 kW dhe në funksionimin e ngrohjes nga 1,3 në 11,6 kW

 • Kombinoni modelin estetik dhe tërheqës me shkathtësi për të përmbushur çdo nevojë aplikimi, nga ndërtesa të mëdha zyrash ose hotele te dyqane dhe aplikime banimi.
 • Ky seri produkti karakterizohet nga teknologji e përqendruar, inovative, e pazakontë për një spirale.
 • Një produkt që është i lehtë për tu zgjedhur dhe instaluar.
 • Në dispozicion me një motorr AC të gjeneratës së re me tre ose pesë shpejtësi.
 • Seria 42N_E, është në dispozicion me një motor EC me konsum të ulët të energjisë me shpejtësi të ndryshueshme.
 • Diapazoni tani përfshin njëmbëdhjetë madhësi, me rrjedha të ajrit nga 35 në 422 l/s (126 deri në 1520 m3/orë).
 • Idrofan ofron një mundësi ultra-të ulët të zhurmës për aplikacione ku një nivel i ulët i zhurmës është parametri më i rëndësishëm i përzgjedhjes.
 • Idrofan është në dispozicion me dy lloje ventilatorësh, një ventilator tangjencial për madhësitë më të vogla dhe një ventilator centrifugale për të gjitha madhësitë e tjera.

42SI Slim Fan Coil

Gjenerata e re në terminalet e ujit

 • Me një dizajn diskret dhe elegant, njësia e re e terminalit IDROFAN SLIM nga Carrier harmonizohet në çdo hapësirë dhe mbulon çdo nevojë.
 • Në dispozicion në 5 madhësi si tip i fshehur ose i dukshëm për montim në tavan ose dysheme.
 • Siguron komoditet optimal si në ndërtesat e reja ashtu edhe në ato të rinovuara.
 • Dizajn elegant me dimensione të holla
 • Efikasitet i lartë me konsum të ulët të energjisë.
 • Niveli i ulët i zhurmës.

42ND/NC Water Terminals

Efikasiteti i energjisë dhe performanca e ekodizajnit

 • Zgjidhje referuese për rinovimet e ndërtesave të mëdha si zyrat, hotelet si dhe rinovimet e ndërtesave etj.
 • Nivele të përmirësuara komoditeti, nivel shumë të ulët të zhurmës
 • Dizajn inovativ që siguron instalim të lehtë dhe mirëmbajtje të thjeshtuar

42NL & 42NH Hydronic Ducted Fan Coil Units

Kapacitetet nominale të ftohjes nga 0,6 në 12 kW dhe ngrohja nga 0,8 në 17 kW

 • Në dispozicion në madhësi të ndryshme me ngrohës elektrik me 2 tuba, 2 tuba plus ose mbështjellje me 4 tuba, me një diapazon të rrjedhjes së ajrit nga 100 në 2300 m3 / h.
 • Lartësia e ulët prej 235 mm (madhësitë 2/3/4/5) dhe 285 mm (madhësitë 6/7).
 • Motorët me ventilator me pesë deri në gjashtë shpejtësi AC ofrojnë një zgjedhje të gjerë të shpejtësive mesatare.
 • I besueshëm dhe ekonomik për ndërtesat terciare si dhoma për mysafirë hoteli, zyra ose aplikime të lehta komerciale.
 • I pajtueshëm me diapazonin e difuzorit Carrier.
 • Nivele jashtëzakonisht të ulëta të zërit për aplikime në kanal.
 • Motorët me ventilator me pesë deri në gjashtë shpejtësi AC ofrojnë një zgjedhje të gjerë të shpejtësive mesatare.
 • Në dispozicion me motor me shpejtësi të ndryshueshme me konsum të ulët të energjisë.
 • Ventilatorë centrifugale me presion të lartë për filtrin 42NH Range G1 si standard.
 • Ngrohës elektrik i instaluar në fabrikë të sigurt me zgjedhje të fazave të shumëfishta.
 • Rënie e ulët e presionit të ujit me valvola të instaluara në fabrikë.
 • Opsione të instaluara në fabrikë (valvola dhe kontrollues) për instalim të shpejtë dhe të lehtë në tavanet false.

42KY One-Way Coanda Effect Cassette

Konsumi i ulët i energjisë dhe difuzioni i optimizuar i efektit Coanda

 • Performanca e energjisë, komoditeti dhe cilësia e ajrit të brendshëm: Kjo kasetë e re 42KY është zgjidhja gjithçka në një për të përmbushur kërkesat për ngrohje dhe ftohje për ndërtesat tregtare dhe për të siguruar rehati optimale për përdoruesit.
 • Përfshin 3 modele që mbulojnë një shpejtësi rrjedhjeje prej 250 deri në 770 m3/orë të cilët plotësojnë kërkesat më të rrepta të nivelit të zhurmës.

42GW Cassette Fan Coil Unit

Kapacitetet nominale në funksionimin e ftohjes nga 1,5 në 8,7kW dhe në funksionimin e ngrohjes nga 1,3 në 11,6kW

 • Ofron një zgjidhje moderne për një larmi të gjerë të aplikacioneve të vogla dhe të mesme komerciale dhe rezidenciale.
 • I përshtatshëm në mënyrë ideale për zyra të mëdha, dyqane, restorante dhe bare, pritje hoteli, dhoma takimesh, banka, laboratorë, salla, etj.
 • Seria e produkteve përfshin teknologji inovative, duke rezultuar në një produkt që zgjidhet lehtë me instalimin e shpejtë, të thjeshtë dhe ekonomik të sistemit.
 • Instalim i lehtë
 • Difuzioni qendror i ajrit
 • Konsumi i ulët i energjisë
 • Komoditet i përmirësuar
 • Grilë elegante e hyrjes së ajrit
 • Operacion jashtëzakonisht i qetë.

42GM Air Treatment Module

Ftohja, ngrohja dhe furnizimi me ajër të pastër nga një njësi e vetme

 • Diçka më shumë sesa një kondicioner i thjeshtë që mundëson kontrollimin e temperaturës së ajrit të dhomës. Isshtë një sistem total, i integruar komoditeti në ndërtesë.
 • Një mbajtës kompakt ajri i stacionit qendror për të furnizuar ajrin e kondicionuar me një shpejtësi prej 125 l / s në dhomat me sipërfaqe dyshemeje prej afërsisht 25 m2.
 • Komponentët kryesorë të njësisë janë një filtër ajri, një furnizim ajri i freskët, i pajisur me një kontrollues të rrjedhës së ajrit (opsion), një spiral ftohës me ujë të ftohtë, një spiral ngrohje me ujë të nxehtë ose një ngrohës me rezistencë elektrike, një ventilator centrifugale.
 • Kontrollohet nga një kontrollues numerik i Carrier.

42BJ Chilled-Water Air Treatment Terminals

Kapacitetet nominale në ftohje 0,5 – 6,0kW / ngrohje 0,5-12,2kW

 • Transportuesi Individual Comfort Module (ICM) Carrier 42BJ është një sistem kompakt, me ajër të kondicionuar, i disponueshëm në tre madhësi, i projektuar për të furnizuar me ajër të trajtuar dhoma individuale me një sipërfaqe midis 25 dhe 50 m2.
  42BJ ICM LEC përfshin një strehim çeliku të galvanizuar me rreshtim izolues termik dhe akustik (klasa e mbrojtjes nga zjarri M1).
  Përfshin një ventilator centrifugale me motor me fuqi të ulët (LEC). Ky motor drejtpërdrejtë ndizet në mënyrë elektronike (quhet ndryshe motor EC). Ajo drejtohet nga një sinjal 0-10 V që lejon funksionimin me një gamë të gjerë të shpejtësive rrotulluese, duke filluar nga vendosja themelore dhe është preciz, i thjeshtë dhe i qetë. Ai gjithashtu përfshin një filtër ajri, një hyrje të ajrit të freskët me rrjedhë të rregullueshme të ajrit, një spiral ftohës për ujë të ftohtë dhe një spiral ngrohje për ujë të nxehtë dhe / ose një ngrohës elektrik.
  Tubat fleksibël, të izoluar termikisht dhe akustikisht lidhin njësitë e ICM me një ose më shumë plenume në tavanin e rremë. Ato lidhin altoparlantët linearë të tavanit (njësitë Carrier Moduboot 35BD / 35SR) duke siguruar kështu klimatizim në hapësira ose zona individuale.
  Këto njësi mund të instalohen në tavanin e rremë ose në hapësirat e zbrazëta në dysheme, por larg zonave të okupuara, idealisht, në ato zona ku ato lidhen lehtësisht me ujin e nxehtë dhe ujin e ftohur dhe qarqet e ajrit të freskët.
  Këto sisteme, të instaluara zakonisht në korridore dhe salla për të lehtësuar mirëmbajtjen, nuk kalojnë kurrë nëpër hapësira me ajër të kondicionuar. Vetëm elementët pasivë të sistemit, altoparlantët 35BD / 35SR janë në hapësirën që shërbejnë. Kjo do të thotë që mirëmbajtja mund të bëhet larg zonave të okupuara dhe caktimi është i mundur gjatë orëve kur ndërtesa është e zënë.
  Zhurma e ulët ishte një faktor kryesor në hartimin e ICM. Me presion të lartë statik të disponueshëm, njësitë mund të instalohen larg hapësirës me ajër të kondicionuar.

42GR Air Treatment Module

Kapacitetet nominale në ftohje 3,1 kW dhe ngrohje 2,9 – 3,5 kW

 • Dy madhësi me ngrohës elektrik me dy tuba plus mbështjellje me katër tuba, me një diapazon të rrjedhjes së ajrit nga 103 në 109 l/s.
 • Sistemi i mbështjelljes me ventilator me ujë të ftohtë kompakt i decentralizuar, i projektuar për instalim në dhomat e impiantit.
 • Ngrohje dhe ftohje e besueshme dhe efikase për blloqet e zyrave dhe ndërtesat institucionale.
 • -Vendi motorik i ventilatorit LEC (me konsum të ulët të energjisë) është i disponueshëm si standard.
 • Ky motor me drejtim të drejtpërdrejtë është komutuar në mënyrë elektronike (motor EC), kontrollohet nga një sinjal 0–10 V dhe lejon funksionimin e saktë, të thjeshtë dhe të qetë të njësisë në një gamë të gjerë të shpejtësive rrotulluese në ndryshim nga shpejtësia origjinale.
 • Njësia e mbështjelljes 42EP me ventilator të dukshëm

  Diapazoni i kapacitetit total të ftohjes është nga 0.4 në 4.2 kW dhe diapazoni i kapacitetit të ngrohjes është 0.5

  deri në 5 kW në konfigurimin me 2 tuba dhe 0.5 deri në 4.8 kW me 4 tuba (kushtet e Eurovent)

  • I disponueshëm në 3 madhësi korinize me një spirale me 2 tuba, Spiralja me 2 tuba plus ngrohësi elektrik ose spiralja me 4 tuba.
  • Njësia e tubacionit për tavan të varur ose dysheme të ngritur -Njësi shtesë e sheshtë për integrim më të mirë në projekte të rinovimit ose ndërtimit të ri.
  • Niveli i optimizuar i konsumit të energjisë
  • Ndërtimi fleksibël për të përmbushur kërkesat e ndryshme të ndërtesave.
  • Komoditeti i menaxhuar.
 • Njësia e mbështjelljes 42ET me ventilator

  Diapazoni i kapacitetit total të ftohjes nga 0.7 kW në 6.98 kW

  dhe një kapacitet i ngrohjes nga 0.88 kW në 7.63 kW

  • Në dispozicion në madhësi të ndryshme me mbështjellje me 2 tuba ose 4 tuba, me një diapazon të rrjedhjes së ajrit nga 112 deri në 1087 m3/orë
  • Kanal njësi për aplikimin e tavanit të varur.
  • Instalim i lehtë.
  • Mirëmbajtje e lehtë.
 • 42N Room Fan Coil Unit

  Kapacitetet nominale në funksionimin e ftohjes nga 1,5 në 8,7 kW dhe në funksionimin e ngrohjes nga 1,3 në 11,6 kW

  • Kombinoni modelin estetik dhe tërheqës me shkathtësi për të përmbushur çdo nevojë aplikimi, nga ndërtesa të mëdha zyrash ose hotele te dyqane dhe aplikime banimi.
  • Ky seri produkti karakterizohet nga teknologji e përqendruar, inovative, e pazakontë për një spirale.
  • Një produkt që është i lehtë për tu zgjedhur dhe instaluar.
  • Në dispozicion me një motorr AC të gjeneratës së re me tre ose pesë shpejtësi.
  • Seria 42N_E, është në dispozicion me një motor EC me konsum të ulët të energjisë me shpejtësi të ndryshueshme.
  • Diapazoni tani përfshin njëmbëdhjetë madhësi, me rrjedha të ajrit nga 35 në 422 l/s (126 deri në 1520 m3/orë).
  • Idrofan ofron një mundësi ultra-të ulët të zhurmës për aplikacione ku një nivel i ulët i zhurmës është parametri më i rëndësishëm i përzgjedhjes.
  • Idrofan është në dispozicion me dy lloje ventilatorësh, një ventilator tangjencial për madhësitë më të vogla dhe një ventilator centrifugale për të gjitha madhësitë e tjera.
 • 42SI Slim Fan Coil

  Gjenerata e re në terminalet e ujit

  • Me një dizajn diskret dhe elegant, njësia e re e terminalit IDROFAN SLIM nga Carrier harmonizohet në çdo hapësirë dhe mbulon çdo nevojë.
  • Në dispozicion në 5 madhësi si tip i fshehur ose i dukshëm për montim në tavan ose dysheme.
  • Siguron komoditet optimal si në ndërtesat e reja ashtu edhe në ato të rinovuara.
  • Dizajn elegant me dimensione të holla
  • Efikasitet i lartë me konsum të ulët të energjisë.
  • Niveli i ulët i zhurmës.
 • 42ND/NC Water Terminals

  Efikasiteti i energjisë dhe performanca e ekodizajnit

  • Zgjidhje referuese për rinovimet e ndërtesave të mëdha si zyrat, hotelet si dhe rinovimet e ndërtesave etj.
  • Nivele të përmirësuara komoditeti, nivel shumë të ulët të zhurmës
  • Dizajn inovativ që siguron instalim të lehtë dhe mirëmbajtje të thjeshtuar
 • 42NL & 42NH Hydronic Ducted Fan Coil Units

  Kapacitetet nominale të ftohjes nga 0,6 në 12 kW dhe ngrohja nga 0,8 në 17 kW

  • Në dispozicion në madhësi të ndryshme me ngrohës elektrik me 2 tuba, 2 tuba plus ose mbështjellje me 4 tuba, me një diapazon të rrjedhjes së ajrit nga 100 në 2300 m3 / h.
  • Lartësia e ulët prej 235 mm (madhësitë 2/3/4/5) dhe 285 mm (madhësitë 6/7).
  • Motorët me ventilator me pesë deri në gjashtë shpejtësi AC ofrojnë një zgjedhje të gjerë të shpejtësive mesatare.
  • I besueshëm dhe ekonomik për ndërtesat terciare si dhoma për mysafirë hoteli, zyra ose aplikime të lehta komerciale.
  • I pajtueshëm me diapazonin e difuzorit Carrier.
  • Nivele jashtëzakonisht të ulëta të zërit për aplikime në kanal.
  • Motorët me ventilator me pesë deri në gjashtë shpejtësi AC ofrojnë një zgjedhje të gjerë të shpejtësive mesatare.
  • Në dispozicion me motor me shpejtësi të ndryshueshme me konsum të ulët të energjisë.
  • Ventilatorë centrifugale me presion të lartë për filtrin 42NH Range G1 si standard.
  • Ngrohës elektrik i instaluar në fabrikë të sigurt me zgjedhje të fazave të shumëfishta.
  • Rënie e ulët e presionit të ujit me valvola të instaluara në fabrikë.
  • Opsione të instaluara në fabrikë (valvola dhe kontrollues) për instalim të shpejtë dhe të lehtë në tavanet false.
 • 42KY One-Way Coanda Effect Cassette

  Konsumi i ulët i energjisë dhe difuzioni i optimizuar i efektit Coanda

  • Performanca e energjisë, komoditeti dhe cilësia e ajrit të brendshëm: Kjo kasetë e re 42KY është zgjidhja gjithçka në një për të përmbushur kërkesat për ngrohje dhe ftohje për ndërtesat tregtare dhe për të siguruar rehati optimale për përdoruesit.
  • Përfshin 3 modele që mbulojnë një shpejtësi rrjedhjeje prej 250 deri në 770 m3/orë të cilët plotësojnë kërkesat më të rrepta të nivelit të zhurmës.
 • 42GW Cassette Fan Coil Unit

  Kapacitetet nominale në funksionimin e ftohjes nga 1,5 në 8,7kW dhe në funksionimin e ngrohjes nga 1,3 në 11,6kW

  • Ofron një zgjidhje moderne për një larmi të gjerë të aplikacioneve të vogla dhe të mesme komerciale dhe rezidenciale.
  • I përshtatshëm në mënyrë ideale për zyra të mëdha, dyqane, restorante dhe bare, pritje hoteli, dhoma takimesh, banka, laboratorë, salla, etj.
  • Seria e produkteve përfshin teknologji inovative, duke rezultuar në një produkt që zgjidhet lehtë me instalimin e shpejtë, të thjeshtë dhe ekonomik të sistemit.
  • Instalim i lehtë
  • Difuzioni qendror i ajrit
  • Konsumi i ulët i energjisë
  • Komoditet i përmirësuar
  • Grilë elegante e hyrjes së ajrit
  • Operacion jashtëzakonisht i qetë.
 • 42GM Air Treatment Module

  Ftohja, ngrohja dhe furnizimi me ajër të pastër nga një njësi e vetme

  • Diçka më shumë sesa një kondicioner i thjeshtë që mundëson kontrollimin e temperaturës së ajrit të dhomës. Isshtë një sistem total, i integruar komoditeti në ndërtesë.
  • Një mbajtës kompakt ajri i stacionit qendror për të furnizuar ajrin e kondicionuar me një shpejtësi prej 125 l / s në dhomat me sipërfaqe dyshemeje prej afërsisht 25 m2.
  • Komponentët kryesorë të njësisë janë një filtër ajri, një furnizim ajri i freskët, i pajisur me një kontrollues të rrjedhës së ajrit (opsion), një spiral ftohës me ujë të ftohtë, një spiral ngrohje me ujë të nxehtë ose një ngrohës me rezistencë elektrike, një ventilator centrifugale.
  • Kontrollohet nga një kontrollues numerik i Carrier.
 • 42BJ Chilled-Water Air Treatment Terminals

  Kapacitetet nominale në ftohje 0,5 – 6,0kW / ngrohje 0,5-12,2kW

  • Transportuesi Individual Comfort Module (ICM) Carrier 42BJ është një sistem kompakt, me ajër të kondicionuar, i disponueshëm në tre madhësi, i projektuar për të furnizuar me ajër të trajtuar dhoma individuale me një sipërfaqe midis 25 dhe 50 m2.
   42BJ ICM LEC përfshin një strehim çeliku të galvanizuar me rreshtim izolues termik dhe akustik (klasa e mbrojtjes nga zjarri M1).
   Përfshin një ventilator centrifugale me motor me fuqi të ulët (LEC). Ky motor drejtpërdrejtë ndizet në mënyrë elektronike (quhet ndryshe motor EC). Ajo drejtohet nga një sinjal 0-10 V që lejon funksionimin me një gamë të gjerë të shpejtësive rrotulluese, duke filluar nga vendosja themelore dhe është preciz, i thjeshtë dhe i qetë. Ai gjithashtu përfshin një filtër ajri, një hyrje të ajrit të freskët me rrjedhë të rregullueshme të ajrit, një spiral ftohës për ujë të ftohtë dhe një spiral ngrohje për ujë të nxehtë dhe / ose një ngrohës elektrik.
   Tubat fleksibël, të izoluar termikisht dhe akustikisht lidhin njësitë e ICM me një ose më shumë plenume në tavanin e rremë. Ato lidhin altoparlantët linearë të tavanit (njësitë Carrier Moduboot 35BD / 35SR) duke siguruar kështu klimatizim në hapësira ose zona individuale.
   Këto njësi mund të instalohen në tavanin e rremë ose në hapësirat e zbrazëta në dysheme, por larg zonave të okupuara, idealisht, në ato zona ku ato lidhen lehtësisht me ujin e nxehtë dhe ujin e ftohur dhe qarqet e ajrit të freskët.
   Këto sisteme, të instaluara zakonisht në korridore dhe salla për të lehtësuar mirëmbajtjen, nuk kalojnë kurrë nëpër hapësira me ajër të kondicionuar. Vetëm elementët pasivë të sistemit, altoparlantët 35BD / 35SR janë në hapësirën që shërbejnë. Kjo do të thotë që mirëmbajtja mund të bëhet larg zonave të okupuara dhe caktimi është i mundur gjatë orëve kur ndërtesa është e zënë.
   Zhurma e ulët ishte një faktor kryesor në hartimin e ICM. Me presion të lartë statik të disponueshëm, njësitë mund të instalohen larg hapësirës me ajër të kondicionuar.
 • 42GR Air Treatment Module

  Kapacitetet nominale në ftohje 3,1 kW dhe ngrohje 2,9 – 3,5 kW

  • Dy madhësi me ngrohës elektrik me dy tuba plus mbështjellje me katër tuba, me një diapazon të rrjedhjes së ajrit nga 103 në 109 l/s.
  • Sistemi i mbështjelljes me ventilator me ujë të ftohtë kompakt i decentralizuar, i projektuar për instalim në dhomat e impiantit.
  • Ngrohje dhe ftohje e besueshme dhe efikase për blloqet e zyrave dhe ndërtesat institucionale.
  • -Vendi motorik i ventilatorit LEC (me konsum të ulët të energjisë) është i disponueshëm si standard.
  • Ky motor me drejtim të drejtpërdrejtë është komutuar në mënyrë elektronike (motor EC), kontrollohet nga një sinjal 0–10 V dhe lejon funksionimin e saktë, të thjeshtë dhe të qetë të njësisë në një gamë të gjerë të shpejtësive rrotulluese në ndryshim nga shpejtësia origjinale.