Shkarkimi anësor XPower Mini VRF

Zgjedhje më e mirë për ndërtesa të vogla dhe të mesme

 • Kompresor inverter DC dhe motor i ventilatorit DC
 • Kapaciteti deri në 45kW
 • Sasia e njësive të brendshme të lidhshme deri në 15
 • Teknologji precize e kontrollit të vajit
 • Teknologji e avancuar e heshtjes
 • Teknologji inteligjente e shkrirjes
 • Tela komunikimi të thjeshtë
 • Auto adresimin

XPower Mini VRF Series (1 or 3 Phase)

Highly efficient solution for small commercial buildings

 • XPower Full DC Inverter Mini VRF with DC inverter compressor and DC fan motor delivers a highly efficient solution for small commercial buildings.
 • Four to nine rooms require only one outdoor unit, and individual control is enabled in each room.
 • The capacity range of the outdoor units is from 12kW to 15,5kW with three models and two air-discharge types.
 • Maximum 7 indoor units with a capacity of up to 130% of total outdoor units can be connected in one refrigeration system.
 • DC inverter compressor & DC fan motor.
 • Capacity up to 15,5kW.
 • Connectable indoor units quantity up to 9.
 • Precise oil control technology & advanced silence technology.
 • Intelligent defrosting technology.
 • Simple communication wiring.

Seri e re Carrier Xpower Super X

Dizajn fleksibël që i përgjigjet një game të gjerë aplikimesh.

Seri e re Carrier Xpower Super X. Shumëllojshmëri prej 13 njësive me dalje nga 8 në 32 HP dhe një varg njësish me dalje deri në 96 HP (270 kW) -Të gjitha tiparet e reja të serive Xpower Super X:

 • Kompresorë DC Inverter lëvizës dhe ventilatorë DC Inverter.
 • Specifikime të përmirësuara.
 • Diapazoni më i madh i njësive.
 • Efikasitet i lartë.
 • Kufij të zgjatur të funksionimit.
 • Lidhje më e madhe e njësive të brendshme.
 • Besueshmëri e lartë.
 • Komoditeti i përmirësuar.
 • Instalimi dhe mirëmbajtja e lehtë;

Carrier Xpower Super Xi New Series

The highest energy efficiency in the category, in cooling and heating.

With 13 basic units and performance from 8 to 32 HP, featuring:

 • New high-efficiency compressor with higher rotation speed and Vapor Injection technology for higher heating efficiency
 • Optimized heat exchanger. The 24-32HP units have a high-efficiency three-row alternator with a rotation surface 1.5 times larger than the 22HP unit
 • New larger fan, with a diameter of up to 750mm, greater heat exchange is achieved
 • Maximum operating temperature in cooling 48οC
 • Minimum operating temperature in heating -23οC

Zgjidhjet e Kontrollit VRF

Gama e plotë e sistemeve të kontrollit

Gjenerata e re e sistemeve VRF, ka një gamë të plotë të sistemeve të kontrollit, të tilla si:

 • Kontrollues pa tela dhe tela.
 • Kontrollues të centralizuar.
 • Sisteme të kontrollit të rrjetit.

Njësitë e Brendshme VRF

Shumëllojshmëri e njësive të brendshme me pamje elegante me efikasitet të lartë

Sistemet Carrier VRF kanë një larmi të gjerë të njësive të brendshme që mbulojnë çdo nevojë të brendshme.

 • Montuar në mur
 • Dysheme
 • Tavan
 • Kaseta
 • Kanale
 • Procesorë të ajrit të freskët
 • Shkarkimi anësor XPower Mini VRF

  Zgjedhje më e mirë për ndërtesa të vogla dhe të mesme

  • Kompresor inverter DC dhe motor i ventilatorit DC
  • Kapaciteti deri në 45kW
  • Sasia e njësive të brendshme të lidhshme deri në 15
  • Teknologji precize e kontrollit të vajit
  • Teknologji e avancuar e heshtjes
  • Teknologji inteligjente e shkrirjes
  • Tela komunikimi të thjeshtë
  • Auto adresimin
 • XPower Mini VRF Series (1 or 3 Phase)

  Highly efficient solution for small commercial buildings

  • XPower Full DC Inverter Mini VRF with DC inverter compressor and DC fan motor delivers a highly efficient solution for small commercial buildings.
  • Four to nine rooms require only one outdoor unit, and individual control is enabled in each room.
  • The capacity range of the outdoor units is from 12kW to 15,5kW with three models and two air-discharge types.
  • Maximum 7 indoor units with a capacity of up to 130% of total outdoor units can be connected in one refrigeration system.
  • DC inverter compressor & DC fan motor.
  • Capacity up to 15,5kW.
  • Connectable indoor units quantity up to 9.
  • Precise oil control technology & advanced silence technology.
  • Intelligent defrosting technology.
  • Simple communication wiring.
 • Seri e re Carrier Xpower Super X

  Dizajn fleksibël që i përgjigjet një game të gjerë aplikimesh.

  Seri e re Carrier Xpower Super X. Shumëllojshmëri prej 13 njësive me dalje nga 8 në 32 HP dhe një varg njësish me dalje deri në 96 HP (270 kW) -Të gjitha tiparet e reja të serive Xpower Super X:

  • Kompresorë DC Inverter lëvizës dhe ventilatorë DC Inverter.
  • Specifikime të përmirësuara.
  • Diapazoni më i madh i njësive.
  • Efikasitet i lartë.
  • Kufij të zgjatur të funksionimit.
  • Lidhje më e madhe e njësive të brendshme.
  • Besueshmëri e lartë.
  • Komoditeti i përmirësuar.
  • Instalimi dhe mirëmbajtja e lehtë;
 • Carrier Xpower Super Xi New Series

  The highest energy efficiency in the category, in cooling and heating.

  With 13 basic units and performance from 8 to 32 HP, featuring:

  • New high-efficiency compressor with higher rotation speed and Vapor Injection technology for higher heating efficiency
  • Optimized heat exchanger. The 24-32HP units have a high-efficiency three-row alternator with a rotation surface 1.5 times larger than the 22HP unit
  • New larger fan, with a diameter of up to 750mm, greater heat exchange is achieved
  • Maximum operating temperature in cooling 48οC
  • Minimum operating temperature in heating -23οC
 • Zgjidhjet e Kontrollit VRF

  Gama e plotë e sistemeve të kontrollit

  Gjenerata e re e sistemeve VRF, ka një gamë të plotë të sistemeve të kontrollit, të tilla si:

  • Kontrollues pa tela dhe tela.
  • Kontrollues të centralizuar.
  • Sisteme të kontrollit të rrjetit.
 • Njësitë e Brendshme VRF

  Shumëllojshmëri e njësive të brendshme me pamje elegante me efikasitet të lartë

  Sistemet Carrier VRF kanë një larmi të gjerë të njësive të brendshme që mbulojnë çdo nevojë të brendshme.

  • Montuar në mur
  • Dysheme
  • Tavan
  • Kaseta
  • Kanale
  • Procesorë të ajrit të freskët