42QZA Inverter Console XPower (R32)

Një sistem i vetëm i ndarë për biznesin e vogël dhe të mesëm. Përmban marrjen e ajrit të freskët dhe portet e rezervuara të kontaktit të thatë.

BTU/h
12000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A+++
Kapaciteti Ftohës
3,52kW

42QZL Inverter Console/Ceiling XPower single phase (R32)

Njësia e tavanit inverter XPower për aplikime të lehta komerciale, të pakta dhe me stil me performancë të lartë.

BTU/h
18000, 24000, 36000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A++, A+++
Kapaciteti Ftohës
10,50kW, 5,30kW, 7,05kW

42QZL Inverter Console/Ceiling XPower 3-phase (R32)

Njësia tavan XPower inverter për aplikime të lehta komerciale, e hollë dhe me stil me performancë të lartë.

BTU/h
18000, 24000, 36000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A++, A+++
Kapaciteti Ftohës
10,50kW, 14,00kW, 15,40kW

42QTD Inverter XPower Cassette single phase (R32)

Zgjidhje ideale për çdo lloj tavani të varur, falë dizajnit të tij kompakt.

BTU/h
12000, 18000, 24000, 36000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A++, A+++
Kapaciteti Ftohës
10,50kW, 3,50kW, 7,05kW

42QTD Inverter XPower Cassette three phase (R32)

Zgjidhje ideale për çdo lloj tavani të varur, falë dizajnit të tij kompakt.

BTU/h
36000, 48000, 60000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A++, A+++
Kapaciteti Ftohës
10,50kW, 14,00kW, 15,40kW

42QSS Inverter Ducted XPower single phase (R32)

Kompakt dhe i gjithanshëm është zgjedhja ideale për ndërtesat e reja ose të rinovuara.

BTU/h
12000, 18000, 24000, 30000, 36000, 42000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A++, A+++
Kapaciteti Ftohës
10,50 kW, 12,40 kW, 3,50 kW, 5,20 kW, 5,30 kW, 7,05 kW, 8,80 kW

42QSS Inverter Ducted XPower three phase (R32)

Zgjedhje ideale kompakte dhe fleksibile, për ndërtesat e sapondërtuara ose të rinovuara. Dizajn i hollë dhe lartësi e zvogëluar, e përshtatshme për instalime të ulëta në çati.

BTU/h
36000, 48000, 60000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A++, A+++
Kapaciteti Ftohës
10,50 kW, 14,00 kW, 15,40 kW

Inverter Standing XPower 42QFD (R32)

Pamja elegante dhe komoditeti maksimal me efikasitetin e energjisë.

BTU/h
48000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A+++
Kapaciteti Ftohës
14,60 kW
 • 42QZA Inverter Console XPower (R32)

  Një sistem i vetëm i ndarë për biznesin e vogël dhe të mesëm. Përmban marrjen e ajrit të freskët dhe portet e rezervuara të kontaktit të thatë.

  BTU/h
  12000
  Energy Label Cooling
  A++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A+++
  Kapaciteti Ftohës
  3,52kW
 • 42QZL Inverter Console/Ceiling XPower single phase (R32)

  Njësia e tavanit inverter XPower për aplikime të lehta komerciale, të pakta dhe me stil me performancë të lartë.

  BTU/h
  18000, 24000, 36000
  Energy Label Cooling
  A++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A++, A+++
  Kapaciteti Ftohës
  10,50kW, 5,30kW, 7,05kW
 • 42QZL Inverter Console/Ceiling XPower 3-phase (R32)

  Njësia tavan XPower inverter për aplikime të lehta komerciale, e hollë dhe me stil me performancë të lartë.

  BTU/h
  18000, 24000, 36000
  Energy Label Cooling
  A++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A++, A+++
  Kapaciteti Ftohës
  10,50kW, 14,00kW, 15,40kW
 • 42QTD Inverter XPower Cassette single phase (R32)

  Zgjidhje ideale për çdo lloj tavani të varur, falë dizajnit të tij kompakt.

  BTU/h
  12000, 18000, 24000, 36000
  Energy Label Cooling
  A++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A++, A+++
  Kapaciteti Ftohës
  10,50kW, 3,50kW, 7,05kW
 • 42QTD Inverter XPower Cassette three phase (R32)

  Zgjidhje ideale për çdo lloj tavani të varur, falë dizajnit të tij kompakt.

  BTU/h
  36000, 48000, 60000
  Energy Label Cooling
  A++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A++, A+++
  Kapaciteti Ftohës
  10,50kW, 14,00kW, 15,40kW
 • 42QSS Inverter Ducted XPower single phase (R32)

  Kompakt dhe i gjithanshëm është zgjedhja ideale për ndërtesat e reja ose të rinovuara.

  BTU/h
  12000, 18000, 24000, 30000, 36000, 42000
  Energy Label Cooling
  A++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A++, A+++
  Kapaciteti Ftohës
  10,50 kW, 12,40 kW, 3,50 kW, 5,20 kW, 5,30 kW, 7,05 kW, 8,80 kW
 • 42QSS Inverter Ducted XPower three phase (R32)

  Zgjedhje ideale kompakte dhe fleksibile, për ndërtesat e sapondërtuara ose të rinovuara. Dizajn i hollë dhe lartësi e zvogëluar, e përshtatshme për instalime të ulëta në çati.

  BTU/h
  36000, 48000, 60000
  Energy Label Cooling
  A++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A++, A+++
  Kapaciteti Ftohës
  10,50 kW, 14,00 kW, 15,40 kW
 • Inverter Standing XPower 42QFD (R32)

  Pamja elegante dhe komoditeti maksimal me efikasitetin e energjisë.

  BTU/h
  48000
  Energy Label Cooling
  A++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A+++
  Kapaciteti Ftohës
  14,60 kW