30AWH HO Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

Kapaciteti Nominal ngrohja 4-15kW / ftohja 4-17kW

 • Gama e pompave të nxehtësisë të kthyeshme 30AWH HO përfshin 4 modele njëfazore dhe 2 modele trefazore
 • Pompë nxehtësie e thjeshtë, e besueshme, me efikasitet të lartë
 • Modul hidraulik i integruar
 • Kompresorë Twin Rotary DC Inverter me modulim të amplitudës së pulsit (PAM) dhe impuls modulimi i gjerësisë (PWM) për besueshmëri të rritur, konsum të zvogëluar të energjisë dhe funksionim pa dridhje, pavarësisht nga kushtet e funksionimit
 • Temperaturë e daljes së ujit deri në 60 ° C për ngrohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak në aplikime rezidenciale
 • Ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me një teh inovativ të patentuar, duke siguruar shpërndarje më të mirë të ajrit në nivele jashtëzakonisht të ulëta të zërit
 • Të pajisur me kontroll NHC

61AF Pompë nxehtësie ajri-në-ujë me temperaturë të lartë

Kapaciteti Nominal ngrohja 14-20kW

 • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
 • Ujë i nxehtë deri në 65° C
 • Niveli i jashtëzakonshëm i efikasitetit të energjisë
 • Modul hidronik me qarkullues të klasës A
 • Besueshmëri Superiore

Ftohës lëvizës të dukshëm 30PH/PHP Air-Cooled dhe pompa nxehtësie

Kapaciteti Nominal i ftohjes 17 – 36kW / i ngrohjes 21-43kW

 • Në dispozicion në dy versione: STD (Standard) dhe HEE (Efikasitet i lartë i energjisë).
 • Këto njësi janë bërë për funksionimin në ambiente të mbyllura në prodhimin e ujit të ftohtë, të zbatueshëm për ftohje dhe industri.
 • Këto njësi janë bërë për funksionimin në ambiente të mbyllura në prodhimin e ujit të ftohtë, të zbatueshëm për ftohjen dhe industrinë.
 • Ato janë të pajisura me ventilator centrifugale (version STD) ose plug-fan elektronik (version HEE), këmbyes pllake, kompresor lëvizës hermetik dhe kontroll elektronik me mikroprocesor, komponentë të optimizuar për ftohësin R-410A.
 • Ky varg ofrohet gjithashtu me një pompë qarkullimi të integruar: 30 PHC.
 • E gjithë diapazoni gjithashtu ka mundësinë të përfshijë një qark desuperheater që lejon prodhimin e ujit të nxehtë në një temperaturë më të madhe se në qarqet e kondensimit.
 • Të gjitha njësitë janë të karikuara me ftohës dhe testohen në fabrikë, duke verifikuar funksionimin e duhur të të gjithë përbërësve të tyre.

38AW/80AW Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

Kapaciteti Nominal ngrohja 5 – 15 kW / Ftohja 4,2 – 15,8kW

 • Pompat e nxehtësisë së sistemit të ndarë XP Energy ajër në ujë të kthyeshëm me teknologjinë e integruar të inverterit janë krijuar për aplikime komerciale banimi dhe të lehta.
 • Vlera të shkëlqyera të efiçiencës së energjisë, funksionim jashtëzakonisht të qetë dhe plotësojnë kërkesat më të rrepta të temperaturës së funksionimit.
 • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike:
 • Ftohësi jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilator me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
 • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, pompat e nxehtësisë të sistemit të ndarjes ajër në ujë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
 • Projektuar për lehtësinë e instalimit dhe shërbimit dhe nënvizon reputacionin e Carrier për cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë të produktit.
 • Në dispozicion në vetëm ngrohje ose versione të kthyeshme, për t’iu përshtatur kërkesës.
 • Mund të përdoret me një zgjedhje të gjerë të njësive të spirales terminale të Transportuesit – kaseta, njësi satelitore me presion të ulët, të mesëm dhe të lartë, njësi konsolë, njësi nën tavan dhe njësi me mur të lartë.

30AWH Reversible Air-to-Water Heat Pump

Kapaciteti Nominal i ftohjes 3 – 16kW / i ngrohjes 4-15kW

 • Pompat ngrohëse/ftohëse të nxehtësisë nga ajër në ujë me teknologji të integruar inverter u krijuan për aplikime komerciale banimi dhe të lehta.
 • Vlera të shkëlqyera të efiçiencës së energjisë, funksionim jashtëzakonisht të qetë dhe plotësojnë kërkesat më të rrepta të temperaturës së funksionimit.
 • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, mini-ftohësit inverter kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
 • Integroni risitë më të fundit teknologjike:
  • Kompresorë me rrotullim
  • Ftohës jo-ozon-shkatërrues R410A
  • Ventilatorë me zhurmë të ulët
  • Kontrolli automatik i mikroprocesorit
 • Dizenjuar për lehtësinë e instalimit dhe shërbimit dhe thekson reputacionin e Carrier për cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë të produktit.
 • Për një fleksibilitet të shtuar, njësitë AquaSnap PLUS janë në dispozicion me ose pa modul hidraulik.
 • Mund të përdoret me pajisje plotësuese që i përshtaten instalimit – Modulet 80HMA Comfort, rezervuar me ujë të nxehtë shtëpiak 200 ose 300 litra me ose pa lidhje të panelit diellor termik.
 • Sistemet e pompave të nxehtësisë AquaSnap PLUS mund të përdoren me një zgjedhje të gjerë të njësive të mbështjelljes terminale të Carrier – kaseta, njësi satelitore me presion të ulët, të mesëm dhe të lartë, njësi të konzolës, njësi të dyshemesë dhe njësi me mur të lartë.

Diapazoni i Modulit të Komfortit 80HMA për Pompat e Ngrohjes Monoblok

Kapaciteti Nominal i ngrohjes 4 – 20kW

 • Projektuar për ambiente komerciale (zyra, hotele të vogla, ambiente të kohës së lirë), aplikime banimi dhe industriale.
 • Ofrojnë një kombinim unik të performancës së lartë dhe funksionalitetit në një shasi jashtëzakonisht kompakte.
 • Projektuar për aplikime të ngrohjes me temperaturë të lartë me prodhim të ujit të nxehtë të mundshëm deri në 65 ° C dhe një COP mbi 5.
 • Një numër i madh opsionesh është i disponueshëm për të gjithë gamën:
  • Kite hidronike me ose pa shkallë të ndryshueshme të rrjedhës së ujit
  • Izolimi i zërit i përforcuar
  • Stivim dhe lidhje e dy njësive
  • Proces Monto & Vepro

Pompë nxehtësie 30RQV ajër-në-ujë

Kapaciteti Nominal ngrohja 17 – 21 kW / Ftohja 15 – 18kW

 • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ajri i kondicionuar i zyrave, hoteleve dhe shtëpive të mëdha të banimit.
 • Integron risitë më të fundit teknologjike: – Ftohës jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
 • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, ftohësit invertorë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
 • Në dispozicion me ose pa modul hidraulik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë dhe tubacionet kthyese.

Pompë nxehtësie 30RQ ajër-në-ujë

Kapaciteti Nominal ngrohja dhe ftohja 16 – 40kW

 • Projektuar për aplikime komerciale si ajri i kondicionuar i zyrave dhe hoteleve etj.
 • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike:
  • Ftohës jo-ozon-shkatërrues R410A
  • Kompresorë lëvizës
  • Ventilatorë me zhurmë të ulët
  • Kontrolli automatik i mikroprocesorit i adaptueshëm
 • E pajisur me një modul hidronik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë dhe tubacionet kthyese.

61AF High Temperature Air-to-Water Heat Pump

Kapaciteti Nominal ngrohja 14-20kW

 • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
 • Ujë i nxehtë deri në 65° C
 • Niveli i jashtëzakonshëm i efikasitetit të energjisë
 • Modul hidronik me qarkullues të klasës A
 • Besueshmëri Superiore

30RQS Air-to-Water Heat Pump

Kapaciteti Nominal i ngrohjes 42-158kW / i ftohjes 38-149 kW

 • Gama AquaSnap e ftohësve të lëngshëm / pompave të nxehtësisë ajër në ujë është projektuar për kondicionim komercial të zyrave, hoteleve, ose aplikacione industriale (njësi procesi me temperaturë të ulët, etj.). Ajo integron inovacionet më të fundit teknologjike:
  • Ftohës jo-ozon-shkatërrues R410A.
  • Këmbyesit e nxehtësisë mikrokranale alumini.
  • Kompresorët lëvizës
  • Ventilatorë me zhurmë të ulët të bëra nga një material i përbërë
  • Kontrolli automatik i mikroprocesorit
  • Valvula elektronike e zgjerimit
  • Pompë me shpejtësi të ndryshueshme (opsion)
 • AquaSnap mund të pajiset me një modul hidronik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë të ftohtë dhe tubacionet kthyese.

30RQSY Ductable Air-to-Water Heat Pump

Kapaciteti Nominal i ngrohjes 42-159kW / i ftohjes 37-147kW

 • – Diapazoni i ftohësit / pompës së nxehtësisë të lëngshme AquaSnap është krijuar për aplikime komerciale (klimatizimi i zyrave, hoteleve etj.) Ose industriale (njësitë e procesit me temperaturë të ulët, etj.). Ajo integron inovacionet më të fundit teknologjike:
  • Ftohës R410A jo-ozon-shkatërrues
  • Kompresorët e lëvizës.
  • Ventilatorë me zhurmë të ulët të bëra nga një material i përbërë.
  • Kontrolli automatik i mikroprocesorit.
  • Pompë me shpejtësi të ndryshueshme (opsionale) AquaSnap mund të pajiset me një modul hidronik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë të ftohtë dhe tubacionet kthyese.
  • Valvula elektronike e zgjerimit.

Pompë nxehtësie 30RQM / 30RQP ajër-në-ujë me modul të integruar hidronik

Kapaciteti Nominal i ngrohjes 170 -540kW / i ftohjes 160 – 510kW

 • Pompat e nxehtësisë AquaSnap janë zgjidhja më e mirë për aplikime komerciale dhe industriale, ku instaluesit, konsulentët dhe pronarët e ndërtesave kërkojnë ulje të kostove të instaluara, performanca optimale dhe cilësi maksimale. Gjenerata e re e pompës së nxehtësisë AquaSnap përmban dy versione të reja:
  • Varianti AquaSnap (30RQM) përmban një paketë kompakte, gjithçka në një, ku kërkohet kosto e zvogëluar e investimit (Capex i ulët).
  • Varianti AquaSnap Greenspeed® (30RQP) përmban një paketë kompakte, të gjitha në një, të optimizuar për aplikime me ngarkesë të pjesshme, ku kërkohet SCOP dhe SEER i lartë.
 • AquaSnap Greenspeed® i pajisur me ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme dhe pompë me shpejtësi të ndryshueshme siguron efikasitet premium të ngarkesës për të zvogëluar kostot e dobishme gjatë jetëgjatësisë së pompës së nxehtësisë. Pompat e nxehtësisë AquaSnap janë krijuar për të përmbushur kërkesat aktuale dhe të ardhshme të Ekodizajnit dhe F-Gas për sa i përket efikasitetit të energjisë dhe emetimeve të reduktuara të CO2. Ata përdorin teknologjitë më të mira të disponueshme sot:
  • Kompresorë rrotullues
  • Sasi më e ulët e ftohësit jo-ozon-shkatërrues R410A
  • Ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme Greenspeed® (modele 30RQP)
  • Këmbyesit e nxehtësisë me pllaka të veshura me rënie të presionit të ujit.
  • Kontroll automatik i mikroprocesorit me inteligjencën Greenspeed®
  • Algoritmi Inovative Carrier “Free defrost” (patentë në pritje)
  • Kontrolleri Piloti me prekje, me lidhje të përparuar IP dhe ndërfaqen e përdoruesit të ekranit me prekje me ngjyra Të dy diapazonët AquaSnap mund të pajisen me një modul hidronik të integruar, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe tubacioni i furnizimit me ujë dhe kthimit (priza & lojë), brenda dimensioneve të njësisë standarde.
 • 30AWH HO Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

  Kapaciteti Nominal ngrohja 4-15kW / ftohja 4-17kW

  • Gama e pompave të nxehtësisë të kthyeshme 30AWH HO përfshin 4 modele njëfazore dhe 2 modele trefazore
  • Pompë nxehtësie e thjeshtë, e besueshme, me efikasitet të lartë
  • Modul hidraulik i integruar
  • Kompresorë Twin Rotary DC Inverter me modulim të amplitudës së pulsit (PAM) dhe impuls modulimi i gjerësisë (PWM) për besueshmëri të rritur, konsum të zvogëluar të energjisë dhe funksionim pa dridhje, pavarësisht nga kushtet e funksionimit
  • Temperaturë e daljes së ujit deri në 60 ° C për ngrohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak në aplikime rezidenciale
  • Ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me një teh inovativ të patentuar, duke siguruar shpërndarje më të mirë të ajrit në nivele jashtëzakonisht të ulëta të zërit
  • Të pajisur me kontroll NHC
 • 61AF Pompë nxehtësie ajri-në-ujë me temperaturë të lartë

  Kapaciteti Nominal ngrohja 14-20kW

  • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
  • Ujë i nxehtë deri në 65° C
  • Niveli i jashtëzakonshëm i efikasitetit të energjisë
  • Modul hidronik me qarkullues të klasës A
  • Besueshmëri Superiore
 • Ftohës lëvizës të dukshëm 30PH/PHP Air-Cooled dhe pompa nxehtësie

  Kapaciteti Nominal i ftohjes 17 – 36kW / i ngrohjes 21-43kW

  • Në dispozicion në dy versione: STD (Standard) dhe HEE (Efikasitet i lartë i energjisë).
  • Këto njësi janë bërë për funksionimin në ambiente të mbyllura në prodhimin e ujit të ftohtë, të zbatueshëm për ftohje dhe industri.
  • Këto njësi janë bërë për funksionimin në ambiente të mbyllura në prodhimin e ujit të ftohtë, të zbatueshëm për ftohjen dhe industrinë.
  • Ato janë të pajisura me ventilator centrifugale (version STD) ose plug-fan elektronik (version HEE), këmbyes pllake, kompresor lëvizës hermetik dhe kontroll elektronik me mikroprocesor, komponentë të optimizuar për ftohësin R-410A.
  • Ky varg ofrohet gjithashtu me një pompë qarkullimi të integruar: 30 PHC.
  • E gjithë diapazoni gjithashtu ka mundësinë të përfshijë një qark desuperheater që lejon prodhimin e ujit të nxehtë në një temperaturë më të madhe se në qarqet e kondensimit.
  • Të gjitha njësitë janë të karikuara me ftohës dhe testohen në fabrikë, duke verifikuar funksionimin e duhur të të gjithë përbërësve të tyre.
 • 38AW/80AW Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

  Kapaciteti Nominal ngrohja 5 – 15 kW / Ftohja 4,2 – 15,8kW

  • Pompat e nxehtësisë së sistemit të ndarë XP Energy ajër në ujë të kthyeshëm me teknologjinë e integruar të inverterit janë krijuar për aplikime komerciale banimi dhe të lehta.
  • Vlera të shkëlqyera të efiçiencës së energjisë, funksionim jashtëzakonisht të qetë dhe plotësojnë kërkesat më të rrepta të temperaturës së funksionimit.
  • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike:
  • Ftohësi jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilator me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
  • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, pompat e nxehtësisë të sistemit të ndarjes ajër në ujë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
  • Projektuar për lehtësinë e instalimit dhe shërbimit dhe nënvizon reputacionin e Carrier për cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë të produktit.
  • Në dispozicion në vetëm ngrohje ose versione të kthyeshme, për t’iu përshtatur kërkesës.
  • Mund të përdoret me një zgjedhje të gjerë të njësive të spirales terminale të Transportuesit – kaseta, njësi satelitore me presion të ulët, të mesëm dhe të lartë, njësi konsolë, njësi nën tavan dhe njësi me mur të lartë.
 • 30AWH Reversible Air-to-Water Heat Pump

  Kapaciteti Nominal i ftohjes 3 – 16kW / i ngrohjes 4-15kW

  • Pompat ngrohëse/ftohëse të nxehtësisë nga ajër në ujë me teknologji të integruar inverter u krijuan për aplikime komerciale banimi dhe të lehta.
  • Vlera të shkëlqyera të efiçiencës së energjisë, funksionim jashtëzakonisht të qetë dhe plotësojnë kërkesat më të rrepta të temperaturës së funksionimit.
  • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, mini-ftohësit inverter kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
  • Integroni risitë më të fundit teknologjike:
   • Kompresorë me rrotullim
   • Ftohës jo-ozon-shkatërrues R410A
   • Ventilatorë me zhurmë të ulët
   • Kontrolli automatik i mikroprocesorit
  • Dizenjuar për lehtësinë e instalimit dhe shërbimit dhe thekson reputacionin e Carrier për cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë të produktit.
  • Për një fleksibilitet të shtuar, njësitë AquaSnap PLUS janë në dispozicion me ose pa modul hidraulik.
  • Mund të përdoret me pajisje plotësuese që i përshtaten instalimit – Modulet 80HMA Comfort, rezervuar me ujë të nxehtë shtëpiak 200 ose 300 litra me ose pa lidhje të panelit diellor termik.
  • Sistemet e pompave të nxehtësisë AquaSnap PLUS mund të përdoren me një zgjedhje të gjerë të njësive të mbështjelljes terminale të Carrier – kaseta, njësi satelitore me presion të ulët, të mesëm dhe të lartë, njësi të konzolës, njësi të dyshemesë dhe njësi me mur të lartë.
 • Diapazoni i Modulit të Komfortit 80HMA për Pompat e Ngrohjes Monoblok

  Kapaciteti Nominal i ngrohjes 4 – 20kW

  • Projektuar për ambiente komerciale (zyra, hotele të vogla, ambiente të kohës së lirë), aplikime banimi dhe industriale.
  • Ofrojnë një kombinim unik të performancës së lartë dhe funksionalitetit në një shasi jashtëzakonisht kompakte.
  • Projektuar për aplikime të ngrohjes me temperaturë të lartë me prodhim të ujit të nxehtë të mundshëm deri në 65 ° C dhe një COP mbi 5.
  • Një numër i madh opsionesh është i disponueshëm për të gjithë gamën:
   • Kite hidronike me ose pa shkallë të ndryshueshme të rrjedhës së ujit
   • Izolimi i zërit i përforcuar
   • Stivim dhe lidhje e dy njësive
   • Proces Monto & Vepro
 • Pompë nxehtësie 30RQV ajër-në-ujë

  Kapaciteti Nominal ngrohja 17 – 21 kW / Ftohja 15 – 18kW

  • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ajri i kondicionuar i zyrave, hoteleve dhe shtëpive të mëdha të banimit.
  • Integron risitë më të fundit teknologjike: – Ftohës jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
  • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, ftohësit invertorë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
  • Në dispozicion me ose pa modul hidraulik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë dhe tubacionet kthyese.
 • Pompë nxehtësie 30RQ ajër-në-ujë

  Kapaciteti Nominal ngrohja dhe ftohja 16 – 40kW

  • Projektuar për aplikime komerciale si ajri i kondicionuar i zyrave dhe hoteleve etj.
  • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike:
   • Ftohës jo-ozon-shkatërrues R410A
   • Kompresorë lëvizës
   • Ventilatorë me zhurmë të ulët
   • Kontrolli automatik i mikroprocesorit i adaptueshëm
  • E pajisur me një modul hidronik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë dhe tubacionet kthyese.
 • 61AF High Temperature Air-to-Water Heat Pump

  Kapaciteti Nominal ngrohja 14-20kW

  • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
  • Ujë i nxehtë deri në 65° C
  • Niveli i jashtëzakonshëm i efikasitetit të energjisë
  • Modul hidronik me qarkullues të klasës A
  • Besueshmëri Superiore
 • 30RQS Air-to-Water Heat Pump

  Kapaciteti Nominal i ngrohjes 42-158kW / i ftohjes 38-149 kW

  • Gama AquaSnap e ftohësve të lëngshëm / pompave të nxehtësisë ajër në ujë është projektuar për kondicionim komercial të zyrave, hoteleve, ose aplikacione industriale (njësi procesi me temperaturë të ulët, etj.). Ajo integron inovacionet më të fundit teknologjike:
   • Ftohës jo-ozon-shkatërrues R410A.
   • Këmbyesit e nxehtësisë mikrokranale alumini.
   • Kompresorët lëvizës
   • Ventilatorë me zhurmë të ulët të bëra nga një material i përbërë
   • Kontrolli automatik i mikroprocesorit
   • Valvula elektronike e zgjerimit
   • Pompë me shpejtësi të ndryshueshme (opsion)
  • AquaSnap mund të pajiset me një modul hidronik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë të ftohtë dhe tubacionet kthyese.
 • 30RQSY Ductable Air-to-Water Heat Pump

  Kapaciteti Nominal i ngrohjes 42-159kW / i ftohjes 37-147kW

  • – Diapazoni i ftohësit / pompës së nxehtësisë të lëngshme AquaSnap është krijuar për aplikime komerciale (klimatizimi i zyrave, hoteleve etj.) Ose industriale (njësitë e procesit me temperaturë të ulët, etj.). Ajo integron inovacionet më të fundit teknologjike:
   • Ftohës R410A jo-ozon-shkatërrues
   • Kompresorët e lëvizës.
   • Ventilatorë me zhurmë të ulët të bëra nga një material i përbërë.
   • Kontrolli automatik i mikroprocesorit.
   • Pompë me shpejtësi të ndryshueshme (opsionale) AquaSnap mund të pajiset me një modul hidronik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë të ftohtë dhe tubacionet kthyese.
   • Valvula elektronike e zgjerimit.
 • Pompë nxehtësie 30RQM / 30RQP ajër-në-ujë me modul të integruar hidronik

  Kapaciteti Nominal i ngrohjes 170 -540kW / i ftohjes 160 – 510kW

  • Pompat e nxehtësisë AquaSnap janë zgjidhja më e mirë për aplikime komerciale dhe industriale, ku instaluesit, konsulentët dhe pronarët e ndërtesave kërkojnë ulje të kostove të instaluara, performanca optimale dhe cilësi maksimale. Gjenerata e re e pompës së nxehtësisë AquaSnap përmban dy versione të reja:
   • Varianti AquaSnap (30RQM) përmban një paketë kompakte, gjithçka në një, ku kërkohet kosto e zvogëluar e investimit (Capex i ulët).
   • Varianti AquaSnap Greenspeed® (30RQP) përmban një paketë kompakte, të gjitha në një, të optimizuar për aplikime me ngarkesë të pjesshme, ku kërkohet SCOP dhe SEER i lartë.
  • AquaSnap Greenspeed® i pajisur me ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme dhe pompë me shpejtësi të ndryshueshme siguron efikasitet premium të ngarkesës për të zvogëluar kostot e dobishme gjatë jetëgjatësisë së pompës së nxehtësisë. Pompat e nxehtësisë AquaSnap janë krijuar për të përmbushur kërkesat aktuale dhe të ardhshme të Ekodizajnit dhe F-Gas për sa i përket efikasitetit të energjisë dhe emetimeve të reduktuara të CO2. Ata përdorin teknologjitë më të mira të disponueshme sot:
   • Kompresorë rrotullues
   • Sasi më e ulët e ftohësit jo-ozon-shkatërrues R410A
   • Ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme Greenspeed® (modele 30RQP)
   • Këmbyesit e nxehtësisë me pllaka të veshura me rënie të presionit të ujit.
   • Kontroll automatik i mikroprocesorit me inteligjencën Greenspeed®
   • Algoritmi Inovative Carrier “Free defrost” (patentë në pritje)
   • Kontrolleri Piloti me prekje, me lidhje të përparuar IP dhe ndërfaqen e përdoruesit të ekranit me prekje me ngjyra Të dy diapazonët AquaSnap mund të pajisen me një modul hidronik të integruar, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe tubacioni i furnizimit me ujë dhe kthimit (priza & lojë), brenda dimensioneve të njësisë standarde.