10TE Gasketed Plate Heat Exchangers

Dizajn me kosto efikase, i kualifikuar dhe i besueshëm

 • Veçanërisht i përshtatshëm për shkëmbimet midis dy lëngjeve, dhe për këtë arsye për një gamë të gjerë aplikimesh:
  • – Nënstacionet e ngrohjes
  • – Nxehja e ujit shtëpiak.
  • – Ngrohja e pishines.
  • – Zbutës në pompën e nxehtësisë
  • – Riparimi i mbetjeve gërryese
  • – Energji gjeotermale
  • – Ftohje vaji
  • – Procese industriale.
 • 10TE Gasketed Plate Heat Exchangers

  Dizajn me kosto efikase, i kualifikuar dhe i besueshëm

  • Veçanërisht i përshtatshëm për shkëmbimet midis dy lëngjeve, dhe për këtë arsye për një gamë të gjerë aplikimesh:
   • – Nënstacionet e ngrohjes
   • – Nxehja e ujit shtëpiak.
   • – Ngrohja e pishines.
   • – Zbutës në pompën e nxehtësisë
   • – Riparimi i mbetjeve gërryese
   • – Energji gjeotermale
   • – Ftohje vaji
   • – Procese industriale.