09PE Fluid Cooler

Kapacitet deri në 1.100kW

 • Veçanërisht i përshtatshëm për sektorin e shërbimeve, industriale dhe aplikimet e kujdesit shëndetësor.
 • Ftohëset në këtë rang janë krijuar kryesisht për ftohjen e ujit ose përzierjes së glikolit / ujit për:
  • – Kondensatorë për ftohës të ujit.
  • – Ftohje falas.
  • – Këto pajisje janë krijuar për tu instaluar në ambiente të jashtme.

09VE Drycooler

Dizajn i hollë dhe rehati akustike.

 • Ftohëset në këtë rang janë krijuar kryesisht për ftohjen e ujit ose përzierjes së glikolit / ujit për:
  • – Kondensatorë për ftohës të ujit.
  • – Ftohje falas.
  • – Gjurmë 40% më e vogël.
  • – Zhurma e ulët. Këto pajisje janë krijuar për tu instaluar në ambiente të jashtme.
 • 09PE Fluid Cooler

  Kapacitet deri në 1.100kW

  • Veçanërisht i përshtatshëm për sektorin e shërbimeve, industriale dhe aplikimet e kujdesit shëndetësor.
  • Ftohëset në këtë rang janë krijuar kryesisht për ftohjen e ujit ose përzierjes së glikolit / ujit për:
   • – Kondensatorë për ftohës të ujit.
   • – Ftohje falas.
   • – Këto pajisje janë krijuar për tu instaluar në ambiente të jashtme.
 • 09VE Drycooler

  Dizajn i hollë dhe rehati akustike.

  • Ftohëset në këtë rang janë krijuar kryesisht për ftohjen e ujit ose përzierjes së glikolit / ujit për:
   • – Kondensatorë për ftohës të ujit.
   • – Ftohje falas.
   • – Gjurmë 40% më e vogël.
   • – Zhurma e ulët. Këto pajisje janë krijuar për tu instaluar në ambiente të jashtme.