16 LJ Single-Effect Hot Water-Fired Absorption Chiller

Kapacitetit nominal i ftohjes 90 – 4000kW

 • Projektuar për aplikime ftohjeje kur avulli me presion të ulët është i disponueshëm si humbje nxehtësie.
 • Mund të lidhet në sistemet e avullit të rrethit.
 • Lejon diversifikimin e kërkesave kritike për ftohje.
 • Ngarkesat kritike të ftohjes plotësohen me hyrjen minimale të energjisë elektrike.
 • Lejon përdorimin e gjeneratorëve më të vegjël të emergjencës pasi që ngarkesa elektrike e lidhur me një ftohës thithës është minimal, krahasuar me një ftohës të drejtuar elektrikisht.
 • Njësi të sigurta nga ozoni dhe pa CFC.
 • Kërkesat për ftohje plotësohen pa ftohës me bazë klori.
 • Minimizon efektin e ngrohjes globale duke zvogëluar në masë të madhe konsumin e energjisë dhe duke eleminuar gjenerimin e gazrave serë.
 • Ftohësi (Chiller) nuk përdor një kompresor të madh motorrik, gjë që çon në funksionim të qetë, pa probleme.
 • Efikasiteti i lartë i shoqëruar me këto ftohës rezulton në zvogëlimin e hapësirës së kërkuar të instalimit.
 • Sistemi i diagnostikimit automatik monitoron kushtet e funksionimit, parashikon informacionin e ftohësit dhe mban funksionimin e qëndrueshëm.
 • Sistem i përparuar i kontrollit me precizion të lartë.
 • Pompë thithëse me kontroll inverter (opsion) për funksionimin e kursimit të energjisë.
 • Sistemi i pastrimit me performancë të lartë ruan performancën e njësisë dhe minimizon kërkesat për mirëmbajtje.
 • Pajisjet më të fundit të mbrojtjes garantojnë siguri të shtuar të funksionimit.

30AWH HO Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

Kapaciteti Nominal ngrohja 4-15kW / ftohja 4-17kW

 • Gama e pompave të nxehtësisë të kthyeshme 30AWH HO përfshin 4 modele njëfazore dhe 2 modele trefazore
 • Pompë nxehtësie e thjeshtë, e besueshme, me efikasitet të lartë
 • Modul hidraulik i integruar
 • Kompresorë Twin Rotary DC Inverter me modulim të amplitudës së pulsit (PAM) dhe impuls modulimi i gjerësisë (PWM) për besueshmëri të rritur, konsum të zvogëluar të energjisë dhe funksionim pa dridhje, pavarësisht nga kushtet e funksionimit
 • Temperaturë e daljes së ujit deri në 60 ° C për ngrohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak në aplikime rezidenciale
 • Ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me një teh inovativ të patentuar, duke siguruar shpërndarje më të mirë të ajrit në nivele jashtëzakonisht të ulëta të zërit
 • Të pajisur me kontroll NHC

Ftohës i lëngshëm 30KAVZE / KAVPZE me vida me shpejtësi të ndryshueshme me Inteligjencën Greenspeed®

Kapaciteti Nominal i ftohjes 370-820kW

 • Ftohës R-1234ze
 • Gjenerata e dytë e kompresorëve me efiçensë të lartë, me vida dyshe dhe me shpejtësi të ndryshueshme me valvul të integruar në kontrollin e vëllimit të vëllimit (Vi) për performancë optimale të ngarkesës të pjesshme dhe të plotë dhe Grup rezonatorësh të integruar (IRA) për funksionim të ulët të zërit.
 • Efikasitet premium 30KAVPZE me një motor të teknologjisë Magnet Permanent. Motori është sinkron dhe rrotullohet pa ndonjë humbje të rrëshqitjes dhe rotorit.
 • Gjenerata e 6-të e ventilatorëve Carrier Flying Bird M me motor AC ose EC në varësi të opsioneve.
 • Avulluesit guackë-tub të Carrier me tuba të rinj bakri për rënie të presionit të ulët.
 • Gjenerata e 3-të të shkëmbyesve të nxehtësisë të mikrokanaleve Carrier Novation TM të profilit “W” me veshje opsionale Enviro-Shield.
 • Kontrolli i Carrier SmartVuTM me ndërfaqen e përdoruesit të ekranit me prekje me ngjyra që përfshin 10 gjuhë dhe funksion të ri të monitorimit të energjisë inteligjente

Ftohësit rrotullues 30RB 040R-160R Air-Cooled me Greenspeed® Intelligence

Kapaciteti Nominal i ftohjes 40-160kW

 • Ndikim i ulët në mjedis
 • Efikasitet i lartë i ngarkesës së plotë dhe pjesshme
 • Kompakt dhe i thjeshtë për tu instaluar.
 • Karikim i ulët ftohës.
 • Besueshmëri superiore
 • Versioni AquaSnap® (30RB) është një paketë kompakte gjithçka në një e optimizuar për aplikime ku kërkohet investim i ulët dhe kosto e instalimit (CapEx i ulët)
 • Paneli i madh i opsioneve lejon konfigurime që i përshtaten kërkesave të përdoruesit
 • Pompa dhe opsione të ventilatorit me shpejtësi të ndryshueshme me Greenspeed® Intelligence e bëjnë atë një produkt të optimizuar për aplikime të ngarkesës së pjesshme, kur kërkohet një vlerë e lartë SEER, SEPR ose IPLV

Ftohësit rrotullues Air-Cooled 30RB / 30RBP 170R-950R

Kapaciteti Nominal i ftohjes 170-940kW

 • Ndikim i ulët në mjedis
 • Efikasitet i lartë i ngarkesës së plotë dhe pjesore
 • Kompakt dhe i thjeshtë për tu instaluar.
 • Ngarkesa e ulët e ftohësit.
 • Besueshmëri superiore
 • Versioni AquaSnap® (30RB) është një paketë kompakte, gjithçka në një, e optimizuar për aplikime me ngarkesë të plotë, ku kërkohet kosto e reduktuar e investimit (CapEx i ulët)
 • Versioni premium AquaSnap® me inteligjencën Greenspeed® (30RBP) është i optimizuar për aplikime të ngarkesës së pjesëve, ku kërkohet një vlerë e lartë SEER, SEPR ose IPLV. Ky version është i pajisur me një pompë me shpejtësi të ndryshueshme dhe ventilatorë duke siguruar një efektshmëri premium të ngarkesës, për të ulur kostot e mirëmbajtjes gjatë jetëgjatësisë së ftohësit. Për më tepër, nivelet e zërit të arritura në kushtet e ngarkesës së pjesëve janë veçanërisht të ulëta. Përveç operimit në mënyrë efikase dhe të qetë, diapazoni AquaSnap® me inteligjencën Greenspeed® operon nga -20 ° C deri në +48 ° C si standard.

30XBEZE 200-1200 / 30XBPZE 200-400 Air-Cooled Fixed-Speed Screw Chiller

Kapaciteti Nominal i ftohjes 210-1170kW – 50 H

 • Punim shumë ekonomik
 • Nivele të ulëta të zhurmës
 • I thjeshtë për tu instaluar.
 • Përgjegjës për mjedisin
 • Besueshmëri e jashtëzakonshme

Përdor teknologjinë e fundit të Carrier:

 • Ftohës R-1234ze
 • Kompresorë vidë me shpejtësi fikse Carrier 06T me dy rotorë
 • Zhurmë e ulët gjenerata e 6-të e ventilatorëve Carrier Flying Bird M me motor AC me shpejtësi të ndryshueshme (30XBEZE) ose motor EC me shpejtësi të ndryshueshme
 • Avulluesit guackë-tub nga Carrier me dizajn të ri të tubit të bakrit për presion të ulët. Gjenerata e 2-të të shkëmbyesve të nxehtësisë të mikrokanaleve Carrier Novation TM të formës “V” me veshje opsionale Enviro-Shield.
 • Kontroll Carrier SmartVuTM me ndërfaqen e përdoruesit të ekranit me prekje dhe ngjyra që përfshin 10 gjuhë

Njësia e mbështjelljes 42EP me ventilator të dukshëm

Diapazoni i kapacitetit total të ftohjes është nga 0.4 në 4.2 kW dhe diapazoni i kapacitetit të ngrohjes është 0.5

deri në 5 kW në konfigurimin me 2 tuba dhe 0.5 deri në 4.8 kW me 4 tuba (kushtet e Eurovent)

 • I disponueshëm në 3 madhësi korinize me një spirale me 2 tuba, Spiralja me 2 tuba plus ngrohësi elektrik ose spiralja me 4 tuba.
 • Njësia e tubacionit për tavan të varur ose dysheme të ngritur -Njësi shtesë e sheshtë për integrim më të mirë në projekte të rinovimit ose ndërtimit të ri.
 • Niveli i optimizuar i konsumit të energjisë
 • Ndërtimi fleksibël për të përmbushur kërkesat e ndryshme të ndërtesave.
 • Komoditeti i menaxhuar.

Njësia e mbështjelljes 42ET me ventilator

Diapazoni i kapacitetit total të ftohjes nga 0.7 kW në 6.98 kW

dhe një kapacitet i ngrohjes nga 0.88 kW në 7.63 kW

 • Në dispozicion në madhësi të ndryshme me mbështjellje me 2 tuba ose 4 tuba, me një diapazon të rrjedhjes së ajrit nga 112 deri në 1087 m3/orë
 • Kanal njësi për aplikimin e tavanit të varur.
 • Instalim i lehtë.
 • Mirëmbajtje e lehtë.

61AF Pompë nxehtësie ajri-në-ujë me temperaturë të lartë

Kapaciteti Nominal ngrohja 14-20kW

 • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
 • Ujë i nxehtë deri në 65° C
 • Niveli i jashtëzakonshëm i efikasitetit të energjisë
 • Modul hidronik me qarkullues të klasës A
 • Besueshmëri Superiore

Ftohësit e thithjes 16LJ / 16LJF me ujë të nxehtë me një efekt të vetëm

Kapacitetit nominal i ftohjes 83 – 3956kW

 • Ftohësit e thithjes nga Carrier lejojnë diversifikimin e kërkesave kritike për ftohje. Ngarkesat kritike të ftohjes plotësohen me hyrjen minimale të energjisë elektrike.
 • Ato lejojnë gjeneratorë më të vegjël emergjence krahasuar me një ftohësit elektrik.
 • Njësitë janë të sigurta nga ozoni dhe pa CFC. Kërkesat për ftohje plotësohen pa ftohës me bazë klori.
 • Ato zvogëlojnë kontributin në ngrohjen globale dhe minimizojnë ndikimin global në masë të madhe.
 • Zvogëlimin e konsumit të energjisë elektrike dhe prodhimin e gazrave serë.
 • Frenuesi i tretësirës nuk ka ndikim në mjedisin.
 • Një ftohës thithës nuk përdor pjesë lëvizëse mekanike, dhe kjo çon në punim pa dridhje në qetësi.
 • Përdorimi i sipërfaqes me transferim të nxehtësisë me efikasitet të lartë ka zvogëluar hapësirën e nevojshme për instalimin e ftohësit thithës, duke rezultuar në një gjurmë më të vogël
 • Pa ftohës HFC
 • Burimi i ujit të nxehtë nga 110°C në 80°C
 • COPr deri në 0,78

50EN/EH Packaged Rooftop Unit with Gas Module Option

Kapacitetet nominale në ftohje nga 92 në 281 kW dhe ngrohje nga 99 në 293 kW

 • Njësitë ftohëse dhe pompat e nxehtësisë janë njësi autonome të ajrit të ajrit me një monobllok kompakt, me dizajn horizontale të kulmit.
 • Ato janë të pajisura me ventilatorë centrifugale dhe boshtore, mbështjellje ajri, kompresorë lëvizës hermetikë dhe kontroll elektronik me mikroprocesor, komponentë të optimizuar për ftohësin R-410A.
 • Ata janë të shpejtë për të instaluar dhe funksionuar në mënyrë të besueshme.
 • Një numër i madh opsionesh plotësojnë kërkesat e shumta operative.
 • Të gjitha njësitë testohen dhe kontrollohen në fabrikë.
 • Seria 50EN: Njësi autonome për ftohjen e ajrit me ajrin me një konstruksion kompakt horizontale të kulmit.
 • Seria 50EH: Njësi autonome të kthyeshme të pompës së nxehtësisë ajër-ajër me një ndërtim kompakt horizontale të kulmit.
 • Seria 50EN / EH: 2 qarqe ftohëse, 2 kompresorë, 6 modele: 415/420/480/485/540/600.
 • Seria 50EN / EH: 2 qarqe ftohëse, 4 kompresorë, 2 modele: 650/720.
 • Seria 50EN / EH: 4 qarqe ftohëse, 4 kompresorë, 4 modele: 840/960/1100/1200.

50EN/EH Autonomous units with separated gas module

Kapacitetet nominale në ftohje nga 92-281 kW / ngrohje nga 99-293 kW

 • Diapazoni 50EN / EH përbëhet nga njësi autonome dhe kompakte të ajrit të ajrit me dizajn horizontal, të tipit të kulmit.
 • Ato përfshijnë brenda të gjithë përbërësit e kërkuar për sigurimin e kondicionimit të duhur të ajrit në instalim.
  • Seria 50EN: Njësitë për funksionimin e ftohjes.
  • Seria 50EH: Njësitë për funksionimin e pompës së nxehtësisë të kthyeshme.
 • Gama e kapaciteteve të këtyre njësive lejon kondicionimin e ajrit të sipërfaqeve mesatare dhe të mëdha të përdorura për biznes ose industri. Njësia është e lidhur drejtpërdrejt me një kanal të shpërndarjes së ajrit pa elemente ose pajisje shtesë, tuba, kabllo, etj. Duke mos marrë fare hapësirë në dysheme. Ky dizajn zvogëlon koston e instalimit, lehtëson një lidhje të shpejtë dhe siguron funksionim të besueshëm.
 • Pas prodhimit, të gjitha njësitë janë të ngarkuara me ftohës dhe testohen në fabrikë, duke verifikuar funksionimin e duhur të të gjithë përbërësve të tyre brenda intervalit operativ për të cilin ato janë të destinuara.
 • 16 LJ Single-Effect Hot Water-Fired Absorption Chiller

  Kapacitetit nominal i ftohjes 90 – 4000kW

  • Projektuar për aplikime ftohjeje kur avulli me presion të ulët është i disponueshëm si humbje nxehtësie.
  • Mund të lidhet në sistemet e avullit të rrethit.
  • Lejon diversifikimin e kërkesave kritike për ftohje.
  • Ngarkesat kritike të ftohjes plotësohen me hyrjen minimale të energjisë elektrike.
  • Lejon përdorimin e gjeneratorëve më të vegjël të emergjencës pasi që ngarkesa elektrike e lidhur me një ftohës thithës është minimal, krahasuar me një ftohës të drejtuar elektrikisht.
  • Njësi të sigurta nga ozoni dhe pa CFC.
  • Kërkesat për ftohje plotësohen pa ftohës me bazë klori.
  • Minimizon efektin e ngrohjes globale duke zvogëluar në masë të madhe konsumin e energjisë dhe duke eleminuar gjenerimin e gazrave serë.
  • Ftohësi (Chiller) nuk përdor një kompresor të madh motorrik, gjë që çon në funksionim të qetë, pa probleme.
  • Efikasiteti i lartë i shoqëruar me këto ftohës rezulton në zvogëlimin e hapësirës së kërkuar të instalimit.
  • Sistemi i diagnostikimit automatik monitoron kushtet e funksionimit, parashikon informacionin e ftohësit dhe mban funksionimin e qëndrueshëm.
  • Sistem i përparuar i kontrollit me precizion të lartë.
  • Pompë thithëse me kontroll inverter (opsion) për funksionimin e kursimit të energjisë.
  • Sistemi i pastrimit me performancë të lartë ruan performancën e njësisë dhe minimizon kërkesat për mirëmbajtje.
  • Pajisjet më të fundit të mbrojtjes garantojnë siguri të shtuar të funksionimit.
 • 30AWH HO Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

  Kapaciteti Nominal ngrohja 4-15kW / ftohja 4-17kW

  • Gama e pompave të nxehtësisë të kthyeshme 30AWH HO përfshin 4 modele njëfazore dhe 2 modele trefazore
  • Pompë nxehtësie e thjeshtë, e besueshme, me efikasitet të lartë
  • Modul hidraulik i integruar
  • Kompresorë Twin Rotary DC Inverter me modulim të amplitudës së pulsit (PAM) dhe impuls modulimi i gjerësisë (PWM) për besueshmëri të rritur, konsum të zvogëluar të energjisë dhe funksionim pa dridhje, pavarësisht nga kushtet e funksionimit
  • Temperaturë e daljes së ujit deri në 60 ° C për ngrohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak në aplikime rezidenciale
  • Ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me një teh inovativ të patentuar, duke siguruar shpërndarje më të mirë të ajrit në nivele jashtëzakonisht të ulëta të zërit
  • Të pajisur me kontroll NHC
 • Ftohës i lëngshëm 30KAVZE / KAVPZE me vida me shpejtësi të ndryshueshme me Inteligjencën Greenspeed®

  Kapaciteti Nominal i ftohjes 370-820kW

  • Ftohës R-1234ze
  • Gjenerata e dytë e kompresorëve me efiçensë të lartë, me vida dyshe dhe me shpejtësi të ndryshueshme me valvul të integruar në kontrollin e vëllimit të vëllimit (Vi) për performancë optimale të ngarkesës të pjesshme dhe të plotë dhe Grup rezonatorësh të integruar (IRA) për funksionim të ulët të zërit.
  • Efikasitet premium 30KAVPZE me një motor të teknologjisë Magnet Permanent. Motori është sinkron dhe rrotullohet pa ndonjë humbje të rrëshqitjes dhe rotorit.
  • Gjenerata e 6-të e ventilatorëve Carrier Flying Bird M me motor AC ose EC në varësi të opsioneve.
  • Avulluesit guackë-tub të Carrier me tuba të rinj bakri për rënie të presionit të ulët.
  • Gjenerata e 3-të të shkëmbyesve të nxehtësisë të mikrokanaleve Carrier Novation TM të profilit “W” me veshje opsionale Enviro-Shield.
  • Kontrolli i Carrier SmartVuTM me ndërfaqen e përdoruesit të ekranit me prekje me ngjyra që përfshin 10 gjuhë dhe funksion të ri të monitorimit të energjisë inteligjente
 • Ftohësit rrotullues 30RB 040R-160R Air-Cooled me Greenspeed® Intelligence

  Kapaciteti Nominal i ftohjes 40-160kW

  • Ndikim i ulët në mjedis
  • Efikasitet i lartë i ngarkesës së plotë dhe pjesshme
  • Kompakt dhe i thjeshtë për tu instaluar.
  • Karikim i ulët ftohës.
  • Besueshmëri superiore
  • Versioni AquaSnap® (30RB) është një paketë kompakte gjithçka në një e optimizuar për aplikime ku kërkohet investim i ulët dhe kosto e instalimit (CapEx i ulët)
  • Paneli i madh i opsioneve lejon konfigurime që i përshtaten kërkesave të përdoruesit
  • Pompa dhe opsione të ventilatorit me shpejtësi të ndryshueshme me Greenspeed® Intelligence e bëjnë atë një produkt të optimizuar për aplikime të ngarkesës së pjesshme, kur kërkohet një vlerë e lartë SEER, SEPR ose IPLV
 • Ftohësit rrotullues Air-Cooled 30RB / 30RBP 170R-950R

  Kapaciteti Nominal i ftohjes 170-940kW

  • Ndikim i ulët në mjedis
  • Efikasitet i lartë i ngarkesës së plotë dhe pjesore
  • Kompakt dhe i thjeshtë për tu instaluar.
  • Ngarkesa e ulët e ftohësit.
  • Besueshmëri superiore
  • Versioni AquaSnap® (30RB) është një paketë kompakte, gjithçka në një, e optimizuar për aplikime me ngarkesë të plotë, ku kërkohet kosto e reduktuar e investimit (CapEx i ulët)
  • Versioni premium AquaSnap® me inteligjencën Greenspeed® (30RBP) është i optimizuar për aplikime të ngarkesës së pjesëve, ku kërkohet një vlerë e lartë SEER, SEPR ose IPLV. Ky version është i pajisur me një pompë me shpejtësi të ndryshueshme dhe ventilatorë duke siguruar një efektshmëri premium të ngarkesës, për të ulur kostot e mirëmbajtjes gjatë jetëgjatësisë së ftohësit. Për më tepër, nivelet e zërit të arritura në kushtet e ngarkesës së pjesëve janë veçanërisht të ulëta. Përveç operimit në mënyrë efikase dhe të qetë, diapazoni AquaSnap® me inteligjencën Greenspeed® operon nga -20 ° C deri në +48 ° C si standard.
 • 30XBEZE 200-1200 / 30XBPZE 200-400 Air-Cooled Fixed-Speed Screw Chiller

  Kapaciteti Nominal i ftohjes 210-1170kW – 50 H

  • Punim shumë ekonomik
  • Nivele të ulëta të zhurmës
  • I thjeshtë për tu instaluar.
  • Përgjegjës për mjedisin
  • Besueshmëri e jashtëzakonshme

  Përdor teknologjinë e fundit të Carrier:

  • Ftohës R-1234ze
  • Kompresorë vidë me shpejtësi fikse Carrier 06T me dy rotorë
  • Zhurmë e ulët gjenerata e 6-të e ventilatorëve Carrier Flying Bird M me motor AC me shpejtësi të ndryshueshme (30XBEZE) ose motor EC me shpejtësi të ndryshueshme
  • Avulluesit guackë-tub nga Carrier me dizajn të ri të tubit të bakrit për presion të ulët. Gjenerata e 2-të të shkëmbyesve të nxehtësisë të mikrokanaleve Carrier Novation TM të formës “V” me veshje opsionale Enviro-Shield.
  • Kontroll Carrier SmartVuTM me ndërfaqen e përdoruesit të ekranit me prekje dhe ngjyra që përfshin 10 gjuhë
 • Njësia e mbështjelljes 42EP me ventilator të dukshëm

  Diapazoni i kapacitetit total të ftohjes është nga 0.4 në 4.2 kW dhe diapazoni i kapacitetit të ngrohjes është 0.5

  deri në 5 kW në konfigurimin me 2 tuba dhe 0.5 deri në 4.8 kW me 4 tuba (kushtet e Eurovent)

  • I disponueshëm në 3 madhësi korinize me një spirale me 2 tuba, Spiralja me 2 tuba plus ngrohësi elektrik ose spiralja me 4 tuba.
  • Njësia e tubacionit për tavan të varur ose dysheme të ngritur -Njësi shtesë e sheshtë për integrim më të mirë në projekte të rinovimit ose ndërtimit të ri.
  • Niveli i optimizuar i konsumit të energjisë
  • Ndërtimi fleksibël për të përmbushur kërkesat e ndryshme të ndërtesave.
  • Komoditeti i menaxhuar.
 • Njësia e mbështjelljes 42ET me ventilator

  Diapazoni i kapacitetit total të ftohjes nga 0.7 kW në 6.98 kW

  dhe një kapacitet i ngrohjes nga 0.88 kW në 7.63 kW

  • Në dispozicion në madhësi të ndryshme me mbështjellje me 2 tuba ose 4 tuba, me një diapazon të rrjedhjes së ajrit nga 112 deri në 1087 m3/orë
  • Kanal njësi për aplikimin e tavanit të varur.
  • Instalim i lehtë.
  • Mirëmbajtje e lehtë.
 • 61AF Pompë nxehtësie ajri-në-ujë me temperaturë të lartë

  Kapaciteti Nominal ngrohja 14-20kW

  • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
  • Ujë i nxehtë deri në 65° C
  • Niveli i jashtëzakonshëm i efikasitetit të energjisë
  • Modul hidronik me qarkullues të klasës A
  • Besueshmëri Superiore
 • Ftohësit e thithjes 16LJ / 16LJF me ujë të nxehtë me një efekt të vetëm

  Kapacitetit nominal i ftohjes 83 – 3956kW

  • Ftohësit e thithjes nga Carrier lejojnë diversifikimin e kërkesave kritike për ftohje. Ngarkesat kritike të ftohjes plotësohen me hyrjen minimale të energjisë elektrike.
  • Ato lejojnë gjeneratorë më të vegjël emergjence krahasuar me një ftohësit elektrik.
  • Njësitë janë të sigurta nga ozoni dhe pa CFC. Kërkesat për ftohje plotësohen pa ftohës me bazë klori.
  • Ato zvogëlojnë kontributin në ngrohjen globale dhe minimizojnë ndikimin global në masë të madhe.
  • Zvogëlimin e konsumit të energjisë elektrike dhe prodhimin e gazrave serë.
  • Frenuesi i tretësirës nuk ka ndikim në mjedisin.
  • Një ftohës thithës nuk përdor pjesë lëvizëse mekanike, dhe kjo çon në punim pa dridhje në qetësi.
  • Përdorimi i sipërfaqes me transferim të nxehtësisë me efikasitet të lartë ka zvogëluar hapësirën e nevojshme për instalimin e ftohësit thithës, duke rezultuar në një gjurmë më të vogël
  • Pa ftohës HFC
  • Burimi i ujit të nxehtë nga 110°C në 80°C
  • COPr deri në 0,78
 • 50EN/EH Packaged Rooftop Unit with Gas Module Option

  Kapacitetet nominale në ftohje nga 92 në 281 kW dhe ngrohje nga 99 në 293 kW

  • Njësitë ftohëse dhe pompat e nxehtësisë janë njësi autonome të ajrit të ajrit me një monobllok kompakt, me dizajn horizontale të kulmit.
  • Ato janë të pajisura me ventilatorë centrifugale dhe boshtore, mbështjellje ajri, kompresorë lëvizës hermetikë dhe kontroll elektronik me mikroprocesor, komponentë të optimizuar për ftohësin R-410A.
  • Ata janë të shpejtë për të instaluar dhe funksionuar në mënyrë të besueshme.
  • Një numër i madh opsionesh plotësojnë kërkesat e shumta operative.
  • Të gjitha njësitë testohen dhe kontrollohen në fabrikë.
  • Seria 50EN: Njësi autonome për ftohjen e ajrit me ajrin me një konstruksion kompakt horizontale të kulmit.
  • Seria 50EH: Njësi autonome të kthyeshme të pompës së nxehtësisë ajër-ajër me një ndërtim kompakt horizontale të kulmit.
  • Seria 50EN / EH: 2 qarqe ftohëse, 2 kompresorë, 6 modele: 415/420/480/485/540/600.
  • Seria 50EN / EH: 2 qarqe ftohëse, 4 kompresorë, 2 modele: 650/720.
  • Seria 50EN / EH: 4 qarqe ftohëse, 4 kompresorë, 4 modele: 840/960/1100/1200.
 • 50EN/EH Autonomous units with separated gas module

  Kapacitetet nominale në ftohje nga 92-281 kW / ngrohje nga 99-293 kW

  • Diapazoni 50EN / EH përbëhet nga njësi autonome dhe kompakte të ajrit të ajrit me dizajn horizontal, të tipit të kulmit.
  • Ato përfshijnë brenda të gjithë përbërësit e kërkuar për sigurimin e kondicionimit të duhur të ajrit në instalim.
   • Seria 50EN: Njësitë për funksionimin e ftohjes.
   • Seria 50EH: Njësitë për funksionimin e pompës së nxehtësisë të kthyeshme.
  • Gama e kapaciteteve të këtyre njësive lejon kondicionimin e ajrit të sipërfaqeve mesatare dhe të mëdha të përdorura për biznes ose industri. Njësia është e lidhur drejtpërdrejt me një kanal të shpërndarjes së ajrit pa elemente ose pajisje shtesë, tuba, kabllo, etj. Duke mos marrë fare hapësirë në dysheme. Ky dizajn zvogëlon koston e instalimit, lehtëson një lidhje të shpejtë dhe siguron funksionim të besueshëm.
  • Pas prodhimit, të gjitha njësitë janë të ngarkuara me ftohës dhe testohen në fabrikë, duke verifikuar funksionimin e duhur të të gjithë përbërësve të tyre brenda intervalit operativ për të cilin ato janë të destinuara.