30AWH Pompë nxehtësie e kthyeshme nga ajri në ujë

Kapaciteti Nominal ngrohja 4 – 15 kW / Ftohja 3 – 16kW

 • Pompat ftohëse/ngrohëse të ajërit me ujë me teknologji të integruar inverter u krijuan për aplikime banimi dhe aplikime komerciale të lehta.
 • Vlera të shkëlqyera të efiçiencës së energjisë dhe funksionimi jashtëzakonisht i qetë plotësojnë kërkesat më të rrepta të temperaturës së funksionimit.
 • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, pompat e nxehtësisë të sistemit të ndarjes ajër në ujë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
 • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike: Ftohës jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilator me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
 • Projektuar për instalim të lehtë dhe shërbim, nënvizojnë reputacionin e Carrier për cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë të produktit.
 • Për një fleksibilitet të shtuar, njësitë AquaSnap PLUS janë në dispozicion me ose pa modul hidraulik.
 • Mund të përdoret me pajisje plotësuese për t’iu përshtatur instalimit – Modulet 80HMA Comfort, rezervuar me ujë të nxehtë shtëpiak 200 ose 300 litra me ose pa lidhje të panelit diellor termik.
 • Sistemet e pompës së nxehtësisë AquaSnap PLUS mund të përdoren me një zgjedhje të gjerë të njësive të mbështjelljes terminale të Carrier – kaseta, njësi satelitore me presion të ulët, të mesëm dhe të lartë, njësi të konzolës, njësi të dyshemesë dhe njësi me mur të lartë.

30AWH HO Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

Kapaciteti Nominal ngrohja 4-15kW / ftohja 4-17kW

 • Gama e pompave të nxehtësisë të kthyeshme 30AWH HO përfshin 4 modele njëfazore dhe 2 modele trefazore
 • Pompë nxehtësie e thjeshtë, e besueshme, me efikasitet të lartë
 • Modul hidraulik i integruar
 • Kompresorë Twin Rotary DC Inverter me modulim të amplitudës së pulsit (PAM) dhe impuls modulimi i gjerësisë (PWM) për besueshmëri të rritur, konsum të zvogëluar të energjisë dhe funksionim pa dridhje, pavarësisht nga kushtet e funksionimit
 • Temperaturë e daljes së ujit deri në 60 ° C për ngrohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak në aplikime rezidenciale
 • Ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me një teh inovativ të patentuar, duke siguruar shpërndarje më të mirë të ajrit në nivele jashtëzakonisht të ulëta të zërit
 • Të pajisur me kontroll NHC

61AF Pompë nxehtësie ajri-në-ujë me temperaturë të lartë

Kapaciteti Nominal ngrohja 14-20kW

 • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
 • Ujë i nxehtë deri në 65° C
 • Niveli i jashtëzakonshëm i efikasitetit të energjisë
 • Modul hidronik me qarkullues të klasës A
 • Besueshmëri Superiore

Njësitë e brendshme

Projektuar për funksionim të besueshëm dhe performancë optimale.

Carrier ka një gamë të plotë të terminaleve të ujit si kaseta, mbështjellës dhe njësi kanalesh që plotësojnë çdo nevojë të aplikimit: në çati, mur, brenda një tavani të rremë dhe shumë instalime të tjera.

38AW/80AW Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

Kapaciteti Nominal ngrohja 5 – 15 kW / Ftohja 4,2 – 15,8kW

 • Pompat e nxehtësisë së sistemit të ndarë XP Energy ajër në ujë të kthyeshëm me teknologjinë e integruar të inverterit janë krijuar për aplikime komerciale banimi dhe të lehta.
 • Vlera të shkëlqyera të efiçiencës së energjisë, funksionim jashtëzakonisht të qetë dhe plotësojnë kërkesat më të rrepta të temperaturës së funksionimit.
 • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike:
 • Ftohësi jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilator me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
 • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, pompat e nxehtësisë të sistemit të ndarjes ajër në ujë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
 • Projektuar për lehtësinë e instalimit dhe shërbimit dhe nënvizon reputacionin e Carrier për cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë të produktit.
 • Në dispozicion në vetëm ngrohje ose versione të kthyeshme, për t’iu përshtatur kërkesës.
 • Mund të përdoret me një zgjedhje të gjerë të njësive të spirales terminale të Transportuesit – kaseta, njësi satelitore me presion të ulët, të mesëm dhe të lartë, njësi konsolë, njësi nën tavan dhe njësi me mur të lartë.

Diapazoni i Modulit të Komfortit 80HMA për Pompat e Ngrohjes Monoblok

Kapaciteti Nominal i ngrohjes 4 – 20kW

 • Projektuar për ambiente komerciale (zyra, hotele të vogla, ambiente të kohës së lirë), aplikime banimi dhe industriale.
 • Ofrojnë një kombinim unik të performancës së lartë dhe funksionalitetit në një shasi jashtëzakonisht kompakte.
 • Projektuar për aplikime të ngrohjes me temperaturë të lartë me prodhim të ujit të nxehtë të mundshëm deri në 65 ° C dhe një COP mbi 5.
 • Një numër i madh opsionesh është i disponueshëm për të gjithë gamën:
  • Kite hidronike me ose pa shkallë të ndryshueshme të rrjedhës së ujit
  • Izolimi i zërit i përforcuar
  • Stivim dhe lidhje e dy njësive
  • Proces Monto & Vepro

Pompë nxehtësie 30RQV ajër-në-ujë

Kapaciteti Nominal ngrohja 17 – 21 kW / Ftohja 15 – 18kW

 • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ajri i kondicionuar i zyrave, hoteleve dhe shtëpive të mëdha të banimit.
 • Integron risitë më të fundit teknologjike: – Ftohës jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
 • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, ftohësit invertorë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
 • Në dispozicion me ose pa modul hidraulik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë dhe tubacionet kthyese.

Pompë nxehtësie 30RQ ajër-në-ujë

Kapaciteti Nominal ngrohja dhe ftohja 16 – 40kW

 • Projektuar për aplikime komerciale si ajri i kondicionuar i zyrave dhe hoteleve etj.
 • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike:
  • Ftohës jo-ozon-shkatërrues R410A
  • Kompresorë lëvizës
  • Ventilatorë me zhurmë të ulët
  • Kontrolli automatik i mikroprocesorit i adaptueshëm
 • E pajisur me një modul hidronik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë dhe tubacionet kthyese.

61AF High Temperature Air-to-Water Heat Pump

Kapaciteti Nominal ngrohja 14-20kW

 • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
 • Ujë i nxehtë deri në 65° C
 • Niveli i jashtëzakonshëm i efikasitetit të energjisë
 • Modul hidronik me qarkullues të klasës A
 • Besueshmëri Superiore

61WG Water-Source Heat Pump

Kapaciteti Nominal ngrohja 29-117kW

 • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
 • Ofron një kombinim unik të performancës së lartë dhe funksionalitetit në një shasi jashtëzakonisht kompakte.
 • Projektuar për aplikime ngrohje me temperaturë të lartë me prodhim të ujit të nxehtë të mundshëm deri në 65 °C dhe një COP mbi 5.
 • Një numër i madh opsionesh është i disponueshëm për të gjithë gamën:
  • Paketa hidronike me ose pa shpejtësi të ndryshueshme të rrjedhës së ujit
  • Izolimi zëri i përforcuar
  • Ngarkimi dhe lidhja e dy njësive
  • Qasja Plug and Play
 • 30AWH Pompë nxehtësie e kthyeshme nga ajri në ujë

  Kapaciteti Nominal ngrohja 4 – 15 kW / Ftohja 3 – 16kW

  • Pompat ftohëse/ngrohëse të ajërit me ujë me teknologji të integruar inverter u krijuan për aplikime banimi dhe aplikime komerciale të lehta.
  • Vlera të shkëlqyera të efiçiencës së energjisë dhe funksionimi jashtëzakonisht i qetë plotësojnë kërkesat më të rrepta të temperaturës së funksionimit.
  • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, pompat e nxehtësisë të sistemit të ndarjes ajër në ujë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
  • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike: Ftohës jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilator me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
  • Projektuar për instalim të lehtë dhe shërbim, nënvizojnë reputacionin e Carrier për cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë të produktit.
  • Për një fleksibilitet të shtuar, njësitë AquaSnap PLUS janë në dispozicion me ose pa modul hidraulik.
  • Mund të përdoret me pajisje plotësuese për t’iu përshtatur instalimit – Modulet 80HMA Comfort, rezervuar me ujë të nxehtë shtëpiak 200 ose 300 litra me ose pa lidhje të panelit diellor termik.
  • Sistemet e pompës së nxehtësisë AquaSnap PLUS mund të përdoren me një zgjedhje të gjerë të njësive të mbështjelljes terminale të Carrier – kaseta, njësi satelitore me presion të ulët, të mesëm dhe të lartë, njësi të konzolës, njësi të dyshemesë dhe njësi me mur të lartë.
 • 30AWH HO Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

  Kapaciteti Nominal ngrohja 4-15kW / ftohja 4-17kW

  • Gama e pompave të nxehtësisë të kthyeshme 30AWH HO përfshin 4 modele njëfazore dhe 2 modele trefazore
  • Pompë nxehtësie e thjeshtë, e besueshme, me efikasitet të lartë
  • Modul hidraulik i integruar
  • Kompresorë Twin Rotary DC Inverter me modulim të amplitudës së pulsit (PAM) dhe impuls modulimi i gjerësisë (PWM) për besueshmëri të rritur, konsum të zvogëluar të energjisë dhe funksionim pa dridhje, pavarësisht nga kushtet e funksionimit
  • Temperaturë e daljes së ujit deri në 60 ° C për ngrohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak në aplikime rezidenciale
  • Ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me një teh inovativ të patentuar, duke siguruar shpërndarje më të mirë të ajrit në nivele jashtëzakonisht të ulëta të zërit
  • Të pajisur me kontroll NHC
 • 61AF Pompë nxehtësie ajri-në-ujë me temperaturë të lartë

  Kapaciteti Nominal ngrohja 14-20kW

  • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
  • Ujë i nxehtë deri në 65° C
  • Niveli i jashtëzakonshëm i efikasitetit të energjisë
  • Modul hidronik me qarkullues të klasës A
  • Besueshmëri Superiore
 • Njësitë e brendshme

  Projektuar për funksionim të besueshëm dhe performancë optimale.

  Carrier ka një gamë të plotë të terminaleve të ujit si kaseta, mbështjellës dhe njësi kanalesh që plotësojnë çdo nevojë të aplikimit: në çati, mur, brenda një tavani të rremë dhe shumë instalime të tjera.

 • 38AW/80AW Pompë nxehtësie për kthimin e ajrit në ujë

  Kapaciteti Nominal ngrohja 5 – 15 kW / Ftohja 4,2 – 15,8kW

  • Pompat e nxehtësisë së sistemit të ndarë XP Energy ajër në ujë të kthyeshëm me teknologjinë e integruar të inverterit janë krijuar për aplikime komerciale banimi dhe të lehta.
  • Vlera të shkëlqyera të efiçiencës së energjisë, funksionim jashtëzakonisht të qetë dhe plotësojnë kërkesat më të rrepta të temperaturës së funksionimit.
  • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike:
  • Ftohësi jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilator me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
  • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, pompat e nxehtësisë të sistemit të ndarjes ajër në ujë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
  • Projektuar për lehtësinë e instalimit dhe shërbimit dhe nënvizon reputacionin e Carrier për cilësinë dhe besueshmërinë më të lartë të produktit.
  • Në dispozicion në vetëm ngrohje ose versione të kthyeshme, për t’iu përshtatur kërkesës.
  • Mund të përdoret me një zgjedhje të gjerë të njësive të spirales terminale të Transportuesit – kaseta, njësi satelitore me presion të ulët, të mesëm dhe të lartë, njësi konsolë, njësi nën tavan dhe njësi me mur të lartë.
 • Diapazoni i Modulit të Komfortit 80HMA për Pompat e Ngrohjes Monoblok

  Kapaciteti Nominal i ngrohjes 4 – 20kW

  • Projektuar për ambiente komerciale (zyra, hotele të vogla, ambiente të kohës së lirë), aplikime banimi dhe industriale.
  • Ofrojnë një kombinim unik të performancës së lartë dhe funksionalitetit në një shasi jashtëzakonisht kompakte.
  • Projektuar për aplikime të ngrohjes me temperaturë të lartë me prodhim të ujit të nxehtë të mundshëm deri në 65 ° C dhe një COP mbi 5.
  • Një numër i madh opsionesh është i disponueshëm për të gjithë gamën:
   • Kite hidronike me ose pa shkallë të ndryshueshme të rrjedhës së ujit
   • Izolimi i zërit i përforcuar
   • Stivim dhe lidhje e dy njësive
   • Proces Monto & Vepro
 • Pompë nxehtësie 30RQV ajër-në-ujë

  Kapaciteti Nominal ngrohja 17 – 21 kW / Ftohja 15 – 18kW

  • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ajri i kondicionuar i zyrave, hoteleve dhe shtëpive të mëdha të banimit.
  • Integron risitë më të fundit teknologjike: – Ftohës jo-ozon R-410A, kompresorë inventer DC binjak-rrotullues, ventilatorë me shpejtësi të ndryshueshme me zhurmë të ulët dhe kontroll të mikroprocesorit.
  • Me vlera të jashtëzakonshme të efiçiencës së energjisë, ftohësit invertorë kualifikohen për ulje të taksave lokale dhe plane stimuluese në të gjitha vendet e BE-së.
  • Në dispozicion me ose pa modul hidraulik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë dhe tubacionet kthyese.
 • Pompë nxehtësie 30RQ ajër-në-ujë

  Kapaciteti Nominal ngrohja dhe ftohja 16 – 40kW

  • Projektuar për aplikime komerciale si ajri i kondicionuar i zyrave dhe hoteleve etj.
  • Integroni inovacionet më të fundit teknologjike:
   • Ftohës jo-ozon-shkatërrues R410A
   • Kompresorë lëvizës
   • Ventilatorë me zhurmë të ulët
   • Kontrolli automatik i mikroprocesorit i adaptueshëm
  • E pajisur me një modul hidronik të integruar në shasinë e njësisë, duke kufizuar instalimin në operacione të drejtpërdrejta si lidhja e furnizimit me energji elektrike dhe furnizimi me ujë dhe tubacionet kthyese.
 • 61AF High Temperature Air-to-Water Heat Pump

  Kapaciteti Nominal ngrohja 14-20kW

  • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
  • Ujë i nxehtë deri në 65° C
  • Niveli i jashtëzakonshëm i efikasitetit të energjisë
  • Modul hidronik me qarkullues të klasës A
  • Besueshmëri Superiore
 • 61WG Water-Source Heat Pump

  Kapaciteti Nominal ngrohja 29-117kW

  • Projektuar për aplikime komerciale të tilla si ngrohja e zyrave, apartamenteve dhe hoteleve, si dhe prodhimi i ujit të ngrohtë në ndërtesa të reja dhe të rinovuara.
  • Ofron një kombinim unik të performancës së lartë dhe funksionalitetit në një shasi jashtëzakonisht kompakte.
  • Projektuar për aplikime ngrohje me temperaturë të lartë me prodhim të ujit të nxehtë të mundshëm deri në 65 °C dhe një COP mbi 5.
  • Një numër i madh opsionesh është i disponueshëm për të gjithë gamën:
   • Paketa hidronike me ose pa shpejtësi të ndryshueshme të rrjedhës së ujit
   • Izolimi zëri i përforcuar
   • Ngarkimi dhe lidhja e dy njësive
   • Qasja Plug and Play