Pioneering Air

Me filtra të përparuar dhe aftësinë për të pastruar ambiente të brendshme të mëdha deri në 73m2

Zona e aplikimit (m²)
14 -25m², 28 – 48m², 42 – 73m²

Filter ajëri
Activated Carbon Filter, HEPA, Ionizer, Pre-filter

Përmasat(WxDxH)
346x173x526, 410x210x628, 460x230x710

Niveli i presionit të zërit(i lartë/ mes /i ulët) (dB(A))
42/32/25, 54/35/25, 58/35/25

Pioneering Air UV

Me filtra të përparuar dhe aftësinë për të pastruar ambiente të brendshme të mëdha deri në 73m2

Zona e aplikimit (m²)
18 – 31 m², 25 – 43 m², 35 – 61 m²

Filter ajëri
Filtri i Aktivizimit të Karbonit, HEPA, Jonizues, Para Filtri

Përmasat(WxDxH)
346x173x526, 410x210x628, 460x230x710

Niveli i presionit të zërit(i lartë/ mes /i ulët) (dB(A))
42/32/25, 54/35/25, 58/35/25

Novel Air

Pastrues ajri me kit aromaterapie

Zona e aplikimit (m²)
deri në 14m²
Filter ajëri
HEPA, Jonizues, Filtër grimcash
Përmasat(WxDxH)
225x225x310
Niveli i presionit të zërit(i lartë/ mes /i ulët) (dB(A))
25/32/40
 • Pioneering Air

  Me filtra të përparuar dhe aftësinë për të pastruar ambiente të brendshme të mëdha deri në 73m2

  Zona e aplikimit (m²)
  14 -25m², 28 – 48m², 42 – 73m²

  Filter ajëri
  Activated Carbon Filter, HEPA, Ionizer, Pre-filter

  Përmasat(WxDxH)
  346x173x526, 410x210x628, 460x230x710

  Niveli i presionit të zërit(i lartë/ mes /i ulët) (dB(A))
  42/32/25, 54/35/25, 58/35/25

 • Pioneering Air UV

  Me filtra të përparuar dhe aftësinë për të pastruar ambiente të brendshme të mëdha deri në 73m2

  Zona e aplikimit (m²)
  18 – 31 m², 25 – 43 m², 35 – 61 m²

  Filter ajëri
  Filtri i Aktivizimit të Karbonit, HEPA, Jonizues, Para Filtri

  Përmasat(WxDxH)
  346x173x526, 410x210x628, 460x230x710

  Niveli i presionit të zërit(i lartë/ mes /i ulët) (dB(A))
  42/32/25, 54/35/25, 58/35/25

 • Novel Air

  Pastrues ajri me kit aromaterapie

  Zona e aplikimit (m²)
  deri në 14m²
  Filter ajëri
  HEPA, Jonizues, Filtër grimcash
  Përmasat(WxDxH)
  225x225x310
  Niveli i presionit të zërit(i lartë/ mes /i ulët) (dB(A))
  25/32/40