Platinum

Performancë e shkëlqyeshme dhe teknologji e lartë. Agjentët e performancës: ftohja (SEER) deri në 9.3 dhe ngrohja (SCOP) deri në 6.2 për kursimin maksimal të energjisë. Etiketa energjetike A +++ në ftohje dhe ngrohje.

BTU/h
12000, 9000
Energy Label Cooling
A+++
Energy Label (Heating/warmer)
A+++
SEER/ SCOP(average)
SEER (max) 9.3 / SCOP (max) 6.2

XPower

Klasa kryesore e energjisë Α +++ si në ftohje ashtu edhe në ngrohje dhe 3 opsione të energjisë me funksionimin e ingranazhit (50% – 70% – 100%).

BTU/h
12000, 9000
Energy Label Cooling
A+++
Energy Label (Heating/warmer)
A+++
SEER/ SCOP(average)
SEER (max) 8.5 / SCOP (max) 5.8

Extreme

Funksionim i ambientit me gamë të gjerë edhe në temperatura ekstreme të jashtme nga -15oC në + 50oC dhe efikasitet të shkëlqyeshëm të energjisë.

BTU/h
12000, 18000, 24000, 9000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A+++
SEER/ SCOP(average)
SEER (max) 7.4 / SCOP (max) 5.5

Infinity “Supreme”

Teknologji inverter, nivel shumë i ulët i zhurmës dhe cilësi e lartë të ajrit të brendshëm.

BTU/h
12000, 18000, 24000, 9000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A+++
SEER/ SCOP(average)
SEER (max) 7.0 / SCOP (max) 4.1

Joni Kristal III

Me jonizues, ventilator me 5 shpejtësi dhe funksionin X ECO sigurohet efikasitet i lartë, konsum i ulët i energjisë dhe një mjedis të shëndetshëm dhe i pastër.

BTU/h
12000, 18000, 24000, 9000
Energy Label Cooling
A++
Energy Label (Heating/warmer)
A+++
SEER/ SCOP(average)
SEER (max) 7.4 / SCOP (max) 5.5
 • Platinum

  Performancë e shkëlqyeshme dhe teknologji e lartë. Agjentët e performancës: ftohja (SEER) deri në 9.3 dhe ngrohja (SCOP) deri në 6.2 për kursimin maksimal të energjisë. Etiketa energjetike A +++ në ftohje dhe ngrohje.

  BTU/h
  12000, 9000
  Energy Label Cooling
  A+++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A+++
  SEER/ SCOP(average)
  SEER (max) 9.3 / SCOP (max) 6.2
 • XPower

  Klasa kryesore e energjisë Α +++ si në ftohje ashtu edhe në ngrohje dhe 3 opsione të energjisë me funksionimin e ingranazhit (50% – 70% – 100%).

  BTU/h
  12000, 9000
  Energy Label Cooling
  A+++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A+++
  SEER/ SCOP(average)
  SEER (max) 8.5 / SCOP (max) 5.8
 • Extreme

  Funksionim i ambientit me gamë të gjerë edhe në temperatura ekstreme të jashtme nga -15oC në + 50oC dhe efikasitet të shkëlqyeshëm të energjisë.

  BTU/h
  12000, 18000, 24000, 9000
  Energy Label Cooling
  A++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A+++
  SEER/ SCOP(average)
  SEER (max) 7.4 / SCOP (max) 5.5
 • Infinity “Supreme”

  Teknologji inverter, nivel shumë i ulët i zhurmës dhe cilësi e lartë të ajrit të brendshëm.

  BTU/h
  12000, 18000, 24000, 9000
  Energy Label Cooling
  A++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A+++
  SEER/ SCOP(average)
  SEER (max) 7.0 / SCOP (max) 4.1
 • Joni Kristal III

  Me jonizues, ventilator me 5 shpejtësi dhe funksionin X ECO sigurohet efikasitet i lartë, konsum i ulët i energjisë dhe një mjedis të shëndetshëm dhe i pastër.

  BTU/h
  12000, 18000, 24000, 9000
  Energy Label Cooling
  A++
  Energy Label (Heating/warmer)
  A+++
  SEER/ SCOP(average)
  SEER (max) 7.4 / SCOP (max) 5.5