NextGen IIΙ 30 & 50Lt (DP)

Larmi e dehumidifikuesit tonë me funksion tw lartw. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 50 litra ujë në ditë.

Heqja e lagështisë(L/ditë)
30, 50
Filtër ajëri
Pre-filter
Ftohës
R290
Vëllimi i depozitës së ujit (L)
3,0, 6,0

NextGen II 16 & 20Lt (DF)

Linja jonë e “zgjuar” dhe efektive e dehumidifikuesve. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 20 litra ujë në ditë.

Heqja e lagështisë(L/ditë)
16, 20
Filtër ajëri
HEPA,Pre-filter
Ftohës
R290
Vëllimi i depozitës së ujit (L)
3

NextGen I 10 & 12Lt (DN)

E vogël dhe efikase. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 12 litra ujë në ditë.

Heqja e lagështisë(L/ditë)
10, 12
Filtër ajëri
Pre-filter
Ftohës
R290
Vëllimi i depozitës së ujit (L)
2,1
 • NextGen IIΙ 30 & 50Lt (DP)

  Larmi e dehumidifikuesit tonë me funksion tw lartw. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 50 litra ujë në ditë.

  Heqja e lagështisë(L/ditë)
  30, 50
  Filtër ajëri
  Pre-filter
  Ftohës
  R290
  Vëllimi i depozitës së ujit (L)
  3,0, 6,0
 • NextGen II 16 & 20Lt (DF)

  Linja jonë e “zgjuar” dhe efektive e dehumidifikuesve. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 20 litra ujë në ditë.

  Heqja e lagështisë(L/ditë)
  16, 20
  Filtër ajëri
  HEPA,Pre-filter
  Ftohës
  R290
  Vëllimi i depozitës së ujit (L)
  3
 • NextGen I 10 & 12Lt (DN)

  E vogël dhe efikase. Në dispozicion në 2 lloje, heq deri në 12 litra ujë në ditë.

  Heqja e lagështisë(L/ditë)
  10, 12
  Filtër ajëri
  Pre-filter
  Ftohës
  R290
  Vëllimi i depozitës së ujit (L)
  2,1