Njerëzit tanë janë pasuria jonë më e madhe – ne e themi këtë shpesh dhe është mëse e vërtetë. Vetëm me vendosmërinë dhe përkushtimin e njerëzve tanë, ne mund t’u shërbejmë klientëve tanë, të krijojmë vlera afatgjata për aksionerët dhe të kontribuojmë për publikun më të gjerë.

Më poshtë mund të gjeni pozicionet tona të hapura. ___________________________________________________________

Në këtë kohë nuk ka pozicione të hapura.

Qëllimi ynë është të maksimizojmë potencialin individual dhe të zgjerojmë mundësitë profesionale të njerëzve tanë duke rritur efektivitetin tonë tregtar.

Bisedo me Carrier Albania