AJRI I KONDICIONUAR

Shtëpia juaj mund të mos ketë ekzistuar në 1902, por Carrier ka sjellë risi që nga ajo kohë. Nëse jeni duke kërkuar për një sistem të ri të kondicionimit të ajrit për shtëpinë tuaj ose thjesht dëshironi të ngrohni ose të freskoni një hapësirë ​​të vogël, ju mund t’i besoni Carrier. Ne kemi një gamë të plotë të sistemeve të kondicionimit të ajrit me performancë të lartë që do të plotësojnë nevojat tuaja dhe do t’ju ofrojnë rehati.

Shiko të gjithë Kondicionerët

KONDICIONER PORTATIV

Carrier ofron një mënyrë alternative të kondicionimit të ajrit për hapësira të vogla dhe shtëpi.

Shiko të gjithë Kondicionerët Protativ

DELAGËSHTUESIT

Delagështuesit Carrier lirojnë hapësirën tuaj nga lagështia e padëshiruar për më shumë rehati.

Shiko të gjithë Delagështuesit

PASTRUESIT E AJRIT

Ajër i pastër brenda shtëpisë, pa pluhur, mikrobe, alergjenë apo qime të kafshëve shtëpiake, me garancinë e cilësisë Carrier.

Shiko të gjithë Pastruesit e Ajrit

POMPAT E NGROHJES

Zbuloni mënyrën më kosto efektive dhe miqësore me mjedisin për ngrohjen, ftohjen dhe krijimin e ujit të nxehtë.

Shiko të gjitha Pompat e Ngrohjes

Bisedo me Carrier Albania