AHI CSEE ofron mundësi karriere në një numër fushash:

Shitjet

Departamenti i Shitjeve në bashkëpunim me rrjetin tonë të tregtarëve u përgjigjet kërkesave të biznesit të Evropës Juglindore (p.sh. Greqisë, Ballkanit dhe Qipros) dhe është i pajisur me Inxhinierë Shitjeje plotësisht të trajnuar dhe me përvojë, si dhe me ekipe Back Office.

Pas shitjeve

Departamenti i Pas-shitjeve është i përkushtuar për të përmbushur kërkesat e klientëve në tregun tonë dhe ofron:

Shërbime / Mirëmbajtje. Ai përbëhet nga një numër teknikësh të aftë HVAC (ftohës, elektricistë dhe inxhinierë), ekipe të shitjeve të specializuara dhe Back office të cilët të gjithë kanë si synim arritjen e qëllimeve të biznesit

Totaline Superstore, ku Teknikët e Specializuar të Shitjes, stafi administrativ dhe operatorët e magazinës janë gjithmonë të gatshëm t’u shërbejnë klientëve tanë duke siguruar të gjitha pajisjet e nevojshme për ftohje komerciale, kondicionim të ajrit, ngrohje dhe makineri të ventilimit dhe duke ofruar pjesë rezervë për të gjithë Air-Conditioning Carrier dhe Toshiba.

Zonat e Operacioneve dhe Mbështetjes

Zonat e Operacioneve dhe Mbështetjes përbëhen nga një larmi e madhe funksionesh, si Financa, Furnizimet, Marketingu, Burimet Njerëzore, Teknologjia e Informacionit, si dhe Shëndeti dhe Siguria e Mjedisi. Të gjitha këto janë të përkushtuara në mbajtjen e premtimeve të biznesit për klientët tanë

Mundësi praktike

Ne ofrojmë mundësi praktike sfiduese në një larmi fushash biznesi brenda kompanisë sonë

Bisedo me Carrier Albania