Pioniere

Me më shumë se 100 vjet njohuri dhe experience.
Carrier ka një pozicion udhëheqës në tregun global të kondicionimit të ajrit.
Ne ofrojmë produkte profesionale dhe residenciale me performancë të lartë, të cilat permbushin pritshmerite e klientëve tanë .
Duke punuar me cilesi gjate gjithe historisë tonë dhe me përgjegjësi për të ardhmen tonë.

Inovacion

Ne e vendosëm targetin tone lart kur më shumë se 100 vjet më parë shpikëm kondicionimin modern të ajrit.
Që nga ajo kohë, Carrier  vazhdon të krijojë produkte inovative që janë mjaft eficiente, dhe miqësore me mjedisin.

Shiko sa më shumë

Qëndrueshmëria

Carrier e kupton lëvizjen e ndërtimit “të gjelbër”, sepse ne ishim atje kur filloi. Shumë kohë përpara se ndërtesat “e gjelbërta” të bëheshin fokusi i interesit, ne ishim anëtari i parë i Këshillit të Ndërtimit të Gjelbër të SHBA® dhe një anëtar themelues i Këshillave të Ndërtimit të Gjelbër në të gjithë botën, në Argjentinë, Kinë, Indi, Singapor dhe Francë.

Shiko se sa jeshil jemi

Kondicionerët Rezidencial

Sistemet e besueshme të kondicionimit Carrier® ofrojnë rehati dhe efikasitet të lartë të energjisë , edhe funksionim të qetë për miliona njerëz në të gjithë botën.

Shiko të gjithë produktet

Kondicionere Komercial

Chiller 30XW-V janë zgjidhja ideale për aplikime komerciale dhe industriale, ku kërkohet efikasitet i lartë i energjisë dhe cilësi ndërtimi.

Shiko më shumë

Programi i Analizës Orë pas Ore (HAP)

Programi i ri HAP 5.11 për dizajnimin e sistemeve HVAC, llogaritjen e ngarkesave të ftohjes dhe analizën e energjisë së ambienteve.

LEXO MË SHUMË

Mbështetje pas shitjes

Ne i mbështesim klientët tanë me një ekip teknikësh të specializuar, duke siguruar mbështetje teknike, mirëmbajtje, zgjidhje problemesh dhe garanci për produktet tona në Ballkan dhe Evropë Juglindore.

LEXO MË SHUMË

Willis Carrier shpiku kondicionimin modern të ajrit në vitin 1902

Para shpikjes së kondicionerit modern, nxehtësia dhe lagështia shpesh rezultonin në humbjen e orëve të punës dhe netë pa gjumë. Më 17 korrik 1902, Willis Haviland Carrier projektoi sistemin e parë modern të kondicionimit të ajrit, duke filluar kështu një industri që përmirësoi rrënjësisht mënyrën e jetesës, punës dhe argëtimit.

LEXO MË SHUMË

Historia jonë

Historia e një kompanie. Lindja e një industrie. Trashëgimia e Willis Carrier vazhdon ndërsa kompania që ai themeloi vazhdon të rikonceptojë dhe të ndryshojë mënyrën e jetesës.

Lexo më shumë

Bisedo me Carrier Albania